Brăila luată cu ASALT: 20 de percheziții în dosarul atacului mafiot cu tăieri de mâini

Data:

Municipiul Brăila a fost luat cu asalt de oamenii legii la aproape o săptămână de la atacul mafiot de pe Bulevardul Dorobanților, în urma căruia un interlop a rămas fără mâini. În dimineața de vineri, aproximativ 20 de percheziții domiciliare sunt în desfășurare, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Foarte multe persoane vor fi duse la audieri, existând posibilitatea să fie dispuse și rețineri. Marea majoritate a perchezițiilor au loc în cartierul Brăilița, de unde, potrivit unor surse judiciare, provin atacatorii care purtau cagule.

Citește și Ce spunea mama lui Oprișan despre domeniul pe care tocmai i l-a vândut și cum au lucrat instituțiile statului la vila baronului

Trebuie precizat și faptul că în cursul zilei de joi, în municipiul Brăila, pe Calea Calați, în dreptul Cimitirului “Sf. Maria”, mai mulți tineri au fost puși cu fața la zid de polițiști și controlați corporal, iar o mașină cu luneta sparta se afla în apropiere, titrează DeBrăila.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...