BREAKING Conductă de gaze spartă într-o comună din Argeş. Persoane evacuate, trafic rutier oprit

Data:

BREAKING Conductă de gaze, spartă într-o comună din Argeş. Persoane evacuate, trafic rutier oprit. 120 de persoane au fost evacuate, marți dimineață, după ce o conductă de gaz a fost spartă, în timpul unor lucrări, în comuna Bascov din Argeş. Traficul rutier este oprit.

În zonă există o clădire de birouri, iar angajaţii de acolo, aproximativ 120 de persoane,  au fost evacuaţi. Totodată, s-a luat măsura închiderii traficului rutier.

Citește și TU, să taci! Natalia Intotero ne-a lăsat cu abuzatorii

„Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei conducte de gaz spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov.

La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.

A fost anunțat și distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere și s-a oprit traficul în zonă”, transmite ISU Argeş, citat de Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related