BREAKING Un tren de călători a luat foc în apropiere de Oradea. Călătorii s-au autoevacuat

Data:

Un tren de călători a luat foc în apropiere de Oradea, iar zeci de persoane au fost evacuate. Un tren CFR, de pe ruta Arad-Oradea, a luat foc în dimineața zilei de vineri, în apropiere de stația Oradea Vest. Douăzeci de călători au fost evacuați.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările cuprinseseră tot trenul. Incendiul violent a mistuit vagoanele trenului de călători. Din fericire, toți cei 20 de călători şi personalul feroviar au fost evacuaţi. 

BREAKING Un tren de călători a luat foc în apropiere de Oradea. Zeci de persoane au fost evacuate în siguranță
BREAKING Un tren de călători a luat foc în apropiere de Oradea. Zeci de persoane au fost evacuate în siguranță

Citește și Topul firmelor cu un singur angajat: afaceri de milioane şi profituri grase

„CFR Călători informează că în această dimineaţă la intrarea în staţia Oradea Vest s-a produs un incendiu la trenul Regio 3331 Arad – Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători şi personalul feroviar sunt în siguranţă, trenul fiind complet evacuat”, a transmis compania de transport feroviar.
Potrivit sursei citate, cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare, informează Monitorul de Cluj.

Călătorii s-au autoevacuat

Reprezentanții ISU au menționat că apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25.

La fața locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale tip ABROLL , o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toți pasagerii (aproximativ 20), autoevacuându-se în siguranță, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren”, a transmis lt. col. Camelia Roșca. 

Trenul se află între localitățile Livada de Bihor și Oradea, la circa 4 kilometri de oraș, au mai precizat reprezentanții ISU Crișana.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda, voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda, voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...