Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria – România are o caracteristică unică în Europa | Oltenia Live

Data:

spot_img

Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria – România are o caracteristică unică în Europa. Aceasta este una dintre cele mai importante organizații de suport pentru afaceri în cele două țări, iar luni a deschis un Birou Regional la Craiova.

La eveniment au participat reprezentanți ai Camerei de Comerț Bilaterală Bulgaria – România, Ambasadei Republicii Bulgaria în România, autorități locale, oameni de afaceri din Oltenia, dar și din Bulgaria.

Citește și 10.000 de lei amendă pentru RTV, după o reclamație a Freedom House România. Realitatea Plus, somație publică

Singura Cameră de Comerţ Bilaterală din Europa cu propriile birouri în ambele țări

„Unul dintre țelurile inițiale ale Camerei de Comerț Bilaterale Bulgaria – România (BCCBR) a fost de a veni în întâmpinarea nevoilor mediului de afaceri fără ca acest ajutor să necesite un efort din partea companiilor.

Una dintre acțiunile pe care le-am desfășurat încă de la începutul activității Camerei de Comerț Bilaterale Bulgaria – România (BCCBR) a fost de a veni noi mai aproape de companii.

Acesta este motivul pentru care în acest moment la nivel european suntem singura Cameră de Comerţ Bilaterală care are propriile birouri în ambele țări, pe care le reprezintă cu personal local în fiecare țară, vorbitor nativ al limbii române și bulgare.

Citește și Protest la Cotroceni, după ce Iohannis a dat liber la furat 1 milion de euro

Acest tip de abordare a făcut ca într-o perioadă relativ scurtă de timp, 11 ani de activitate a Camerei de Comerț Bilaterale Bulgaria – România BCCBR să fim prezenți în cele două țări cu 3 birouri, Sofia, București și Silistra.

Rezultatele pe care apropierea noastră de locul în care companiile își desfășoară activitatea a făcut ca la nivelul conducerii BCCBR să luăm în considerare dezvoltarea ulterioară a activităților prin acoperirea uneia dintre cele mai active zone din punct de vedere al businessului, sud-vestul României (…)”, a precizat Doru Dragomir, președintele Camerei de Comerț Bilaterală Bulgaria – România (BCCBR), potrivit Oltenia Live.

Continuarea în Oltenia Live

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Drumuri județene modernizate pentru legătura la autostrada Curtea de Argeș-Râmnicu-Vâlcea | Argeșul Online

Consiliul Județean Argeș a adoptat, ieri, trei hotărâri menite...

Experiență unică pentru tineri din șapte județe, în Tabăra Militară Airsoft Agafton | Monitorul de Botoșani

Tabăra Militară Airsoft Agafton oferă tinerilor o experiență unică,...

SculptFest, la a treia ediție. Ateliere, concerte și activități outdoor | Ebihoreanul.ro

Vineri începe cea de-a treia ediție a SculptFest (26-28...