Campionatul Național de Cultură Generală, ediția 2024, va avea loc la Galați

Data:

Campionatul Național de Cultură Generală, ediția 2024, va avea loc la Galați. Ediţia 2024 a Campionatului Naţional de cultură generală (quiz) se va desfăşura sâmbătă, 23 martie, de la ora 11,30, într-un nou spaţiu, ST.UP Cafe (situat în Complexul „Ţiglina I”, strada Regiment 11 Siret). Competiţia se va desfăşura concomitent în mai multe oraşe din ţară, printre care şi Galaţi.

Concursul va cuprinde atât o probă individuală, cât şi una pe echipe formate din patru membri. Ambele competiţii vor aduce în faţa participanţilor câte 120 de întrebări, din cele opt domenii standard ale acestui tip de concurs: istorie, cultură, media, ştiinţă, stil de viaţă, divertisment, mapamond şi sport. Întrebările la individual vor fi formulate de Eduard Stan, unul dintre cei mai cunoscuţi quizzeri din România, multiplu campion naţional, iar la echipe de comunitatea quiz din Cluj-Napoca. Organizator local va fi Marius Dănilă. La concursul individual, timpul alocat pentru răspunsuri va fi de 90 de minute, iar la echipe, 120 de minute.

Citește și 2 ani și 6 luni condamnare pentru un bărbat care le-a desfigurat în bătaie pe iubita sa și pe mama acesteia

Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook „Game of Trivia”, la evenimentul „Campionatul Național de Quiz 2024”, până vineri, 22 martie, inclusiv. Participanţii sunt rugaţi să se prezinte în sala de concurs la ora 11,15, pentru repartizarea la mese şi studierea regulamentului de concurs. Concursuri de cultură generală se desfăşoară în lume în acest format din anul 2003, iar în România din 2012. Primul campionat naţional găzduit de Galaţi a avut loc în 2014. La acest tip de concurs nu se acceptă telefoane deschise sau altfel de materiale ajutătoare şi nici nu există variante de răspuns, titrează Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...