Candidatul PSD-PNL de la Brașov a atacat o femeie bolnavă de trombofilie. Gelu Duminică: „Lipsa de empatie fără margini față de o femeie care are o sarcină cu risc major” | Aktual24

Data:

Sociologul Gelu Duminică reacționează revoltat după ce candidatul PSD-PNL de la Brașov, George Scripcaru, a atacat-o murdar pe Flavia Boghiu, viceprimar USR al Brașovului. Scripcaru a susținut că aceasta se ascunde în concediul medical, în condițiile în care Boghiu, însărcinată, suferă de o boală foarte periculoasă.

„Postarea d-lui Scripcaru de la Brașov în care o atacă pe Flavia Boghiu inducând ideea că al ei concediu medical este unul ‘închipuit’ este și ticălos și mizerabil. Ticălos pentru că arată o lipsă de empatie fără margini față de o femeie care are o sarcină cu risc major pe care încearcă să o ducă la termen și să aibă un copil sănătos. Mizerabil este că știe clar motivul.

Sper din tot sufletul ca astfel de oameni să fie pedepsiți de electorat. Și să le arate locul din haznaua democrației pe care ar trebui să-l ocupe”, a transmis Gelu Duminică.

Partenerul Flaviei Boghiu, cunoscutul activist Radu Hossu, a avut și el o reacție foarte dură față de comportamentul lui Scripcaru.

Citește și: Poza cu eclipsa văzută din spațiu, care a devenit virală, nu e reală

Trombofilia este o condiție medicală ce duce de multe ori la pierderea sarcinii

„Flavia Boghiu este atacată în plan personal de candidatul PSD, George Scripcaru. I se pune la îndoială concediul medical.

Voi scrie eu despre situația medicală a sarcinii Flaviei, iar voi să vă faceți păreri legate de cât de mitocan, ticălos și mârșav este individul ăsta care ar vrea să conducă din nou Brașovul:

– Pe 31 Decembrie 2023 (e importantă linia temporală) am aflat că urmează să fim părinți. Evident în urma unor teste de sarcină. Eram bucuroși, extrem de entuziasmați.

– Pe 29 Ianuarie 2024 în urma analizelor, am aflat din păcate faptul că Flavia suferă de trombofilie, dobândită pe cale genetică. În urma acestui diagnostic, Flavia trebuie să facă în fiecare zi injecții în burtă și în mod normal se recomandă cât mai mult repaos, eliminarea pe cât se poate a stresului. Toată bucuria s-a dus dracu’. Am început să fim panicați, nu era în controlul nostru nimic dintr-o dată.

Pentru cei ce nu cunosc: Trombofilia este o condiție medicală ce duce de multe ori la pierderea sarcinii mai ales în primul trimestru (…)”, a scris Hossu pe Facebook.

Articolul integral în Aktual24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: aktual24.ro

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII
  1. Dar de ce doamna Flavia nu merge la munca dar la întâlniri de partid merge! o exploatează Coliban? v-ați gândit la acest aspect? Articolul dv. este clar gândit aiurea!

  2. Doamna Flavia zici la piata Mariane. E ori Flavia ori doamna Boghiu, da e greu cand vii cu Scripcaru de la Buruienesti sa intelegi limba romana corecta asa-i? Greu la deal cu boii mici. Doamna Flavia nu merge la munca ca i-au dat medicii concediu medical baaaa nebunule, nu stii nici sa citesti? Nu stii sa scrii, nici sa citesti: votant Scripcaru clar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...