Caz revoltător: o instanță din România a fixat termen de judecată pentru decembrie 2024, în cazul unui copil ce a suferit o pareză, după o injecție administrată greșit

Data:

Caz revoltător în justiția din România. Judecătoria Suceava a stabilit luna decembrie 2024 ca termen de judecată în cazul unui copil care a suferit o pareză în urma unei erori medicale.

O familie din Gura Humorului a deschis un proces civil, după ce în urmă cu patru ani, fiul lor a rămas cu pareză în urma unei injecţii administrate de un medic pediatru, potrivit Monitorul de Suceava. 

La momentul respectiv, când a fost decisă administrarea unei injecții cu metoclopramid, medicul pediatru care l-a consultat și a gestionat cazul medical era în vârstă de 74 de ani. 

Citește și: Argeșean arestat pentru șantaj. Ce a pretins pentru a-i permite unei persoane să beneficieze de subvenția APIA

Justiție „oarbă”: termen de judecată fixat peste un an și jumătate

Deși după producerea nefericitului incident, cazul a intrat în atenția procurorilor, dosarul penal a fost închis, în condițiile în care plângerea penală a fost înregistrată prea târziu, potrivit motivației Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Ulterior, familia copilului, a deschis un dosar civil.

În urmă cu două săptămâni, judecătorii din Suceava au stabilit primul termen în acest dosar pentru 5 decembrie 2024, adică la peste un an și jumătate distanță. 

Continuare în Monitorul de Cluj!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related