CFR Călători închiriază trenuri pentru petreceri

Data:

CFR Călători închiriază trenuri pentru petreceri. „Trenul Charter”, destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale, este un produs inedit al companiei CFR Călători, prin care un tren poate fi închiriat pentru a fi la dispoziția exclusivă a unui client și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

Clientul poate fi o firmă sau chiar o persoană fizică, iar trenul charter poate fi folosit pentru un pachet turistic altfel, pentru petreceri private, revelioane, conferințe de presă, lansări de produse, filmări, team-building-uri etc.

Citește și Despăgubiri considerate derizorii pe traseul autostrăzii Piteşti-Sibiu: 9.000 de euro o casă cu 3 camere, 2,3 lei/mp de livadă

Practic, dacă îți dorești și îți poți permite o astfel de extravaganță, poți să ai propriul tău tren pentru o perioadă de timp, să-ți uimești, de exemplu, prietenii pentru o aniversare altfel decât cele cu care s-au obișnuit. Poți alege ruta dorită, nivelul de confort al vagoanelor (inclusiv vagon de dormit sau cușete), poți alege să beneficiezi de catering în tren pe timpul călătoriei și poți colanta vagoanele, la interior ori la exterior, în funcție de evenimentul pe care îl organizezi.

Este exact ca în gluma cu olteanul care, ajungând târziu în gară și văzând cum pleacă trenul fără el, spune: „De-asta e bine să aibă omul lucrul lui!”. Poți avea trenul tău pentru câteva ore sau, dacă ai niscaiva probleme cu banii, poți să alegi numai un vagon charter, atașat în compunerea unui tren aflat în programul obișnuit de circulație. Detaliile sunt pe site-ul CFR Călători. Trebuie completat un formular, să soliciți o ofertă de transport, după care un reprezentant al companiei te va contacta. Prețul va fi calculat în funcție de opțiunile alese, titrează Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...