Cine este Doina Fedorovici, pesedista care a pus un lăcătuș mecanic director la spitalul unde a murit Alexandra

Data:

Cine este Doina Fedorovici, președinta Consiliului Judeșean Botoșani, cu două mandate de senatoare a României. Are CV-ul la secret, deși parlamentarii aveau obligația de a-l prezenta public pe site-ul Parlamentului.

Federovici își ascunde CV-ul pentru că îi este rușine cu studiile sale.

Cazul Federovici explică pe deplin tragedia României. Explică tragedia Moldovei, coruptă, înapoiată, lipsită de busolă, de un plan inteligent de creștere economică.

Angel Călin, managerul demis de la Spitalul Județean Botoșani, fost lăcătuș mecanic, fusese numit de Doina Federovici dintr-un singur motiv: este finul ei.

Doina Federovici este un lider-piatră de moară. Este un bolovan de gâtul județului Botoșani și totuși este de 20 de ani în politica națională. O impostoare care joacă rolul de politician fară să aibă nimic în creier. Mintea ei este opacă și totuși rezistă.

În anii ’90, servea ziariștii cu cafele la cabinetul unui parlamentar de Botoșani. Era asistentă, un fel de secretară. A fost angajata la Evidenta Populației, drept răsplată pentru loialitatea arătată PSD.

Cine este Doina Fedorovici
Cine este Doina Fedorovici

Foarte puțini știu că a făcut o facultate-fantomă la Târgoviște, după vârstă de 27 de ani.

Studiile ei sunt ascunse, iar diploma ei este obținută prin corespondență.

Doina Federovici a evoluat spectaculos în carieră ca susținătoare înfocată a lui Liviu Dragnea, cunoscut pentru apetență lui pentru pesediste de vârstă mijlocie, extrem de loiale și proaste prin definiție.

Citește și: Ministerul Transporturilor evită să spună dacă a mutat conturile de la băncile austriece

Era alaiul de femei ornamentale cu care defila Liviu Dragnea.

A ajuns vicepreședintă în PSD la nivel național și a făcut parte din comisia de modificare a Legilor Justiției. O incultă din Săveni, deviind dramatic destinul României ca stat de drept.

Federovici s-a manifestat public pentru susținerea lui Liviu Dragnea până în ultima clipă în libertate, propunându-l că președinte al României.

La Consiliul Județean Botoșani nu are nicio contribuție reală. Este o marionetă care joacă într-o piesă de teatru cu sute de reprezentații.

Inaugurează investiții puerile, total inutile pentru locuitori, citește non-stop de pe foi, toate discursurile ei sunt teleghidate și are o prezență mediatică fulminantă.

Cine este Doina Fedorovici
Cine este Doina Fedorovici

Această nulitate are în acest moment fotograful personal, care postează mii de fotografii pe pagina oficială de Facebook.

Dacă nu exista invenția lui Zuckerberg, Doina Federovici n-ar mai fi avut niciun scop în viață.

Considerațiile ei despre natură, viață, relații sufletești, întrajutorare, zile dedicate Pământului, apelor și resurselor minerale sunt mostre de imbecilitate și fariseism.

Doina Federovici are intelectul unui copil de 11 ani, dar conduce un județ din România și se mișcă pe aceasta scenă ca un circar ambulant.

Funcția este scena ei de circ, se machiază în fiecare zi, își schimbă toaletele, pierde ore în șir în fața oglinzii, iese apoi pe scenă și citește un scurt discurs scris de altcineva.

Federovici este o catastrofă care pare inofensivă în ingenuitatea ei.

PSD adună corect banii la pușculița de partid, din contractele publice, și-o lasă pe Doina să se manifeste liber în fundătură ei de țară.

Femeia a împânzit județul Botoșani cu peste 30 de numiri de funcții din anturajul ei propriu: toți îi sunt rude, cumătri, fini, prieteni apropiați.

Nu exista un economist, un matematician sau un doctor neurochirurg care să poate accede la o funcție de conducere în județul Botoșani și care să schimbe sensul dezvoltării sistemului public. Să schimbe soarta acestui județ.

Nimeni nu obține o funcție în Botoșani dacă nu face parte din Clanul Federovici.

Botoșaniul mai trăiește încă pentru că 30% din populație a plecat în străinătate și trimite bani acasă și pentru că Uniunea Europeană acorda subvenții masive în agricultură, contribuind la consolidarea unor ferme excepționale.

Dar administrația publică, infrastructura, educația, PSD și PNL sunt un blestem.

Citește și: Prof. dr. Dumnezeu

Pentru Botoșani, politicienii sunt cancerul care omoară tot județul.

Doina Federovici este tolerată de Ciolacu pentru banii cu care contribuie la pușculiță partidului și pentru voturile pe care le aduce printr-o imensă propagandă care funcționează ca un drog social.

În rest, nu există nicio influență reală, pozitivă, asupra vieții oamenilor, asupra salvării Botoșaniului în lupta regională pentru dezvoltare și supraviețuire.

Fedorovici și tot partidul ei de atârnători sunt pur și simplu niște paraziți ai societății. Din când în când fac rău prin inutilitatea lor și mor oameni.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gabriel Gachi
Gabriel Gachi
Gabriel Gachi este jurnalist, editor al publicației Reporter de Iași.
5 COMENTARII
  1. Sper ca acest articol sa fie macar1/2 adevarat, pentru ca asa-mi place sa fie scris un articol, direct, transant, chiar daca f. dur….Totusi, o alta remarca, tipa arata bine, mi se pare imposibil ca aceasta persoana sa fi accedat-si sa reziste atatia ani- la asa functie, daca „nu a dat dreptul”, la ceva mai mari ai zilei, de acord este o problema sensibila si f. personala, dar in sistemul republican romanesc este o realitate extrem de intinsa…sau nu?!

    • gusturile nu se discuta, daca tie iti plac coafurile tip matura….. n-ai citit in articol ca ea este pusculita cu bani ptr psd din Botosani? NU bani adusi de la ea de acasa.

  2. Din păcate toată țara e împânzită de atârnați, rude cu rudele analfabeților hotărâți de partide. Aici e buba, că sunt în mare majoritate semidocți, oligofreni și in final, criminali prin inconștiență.
    Țară, pe care doinele de jale o definesc, așteaptă în tăcere sa vină alții. Cine ? Vedeti in Ardeal cum incet și sigur se schimbă, deocamdată, statuile românilor, cu altele. Urmează si sculptorii !
    Români, alegeți ce vreți ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean. Mă jignește, în schimb, ca român

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean, atunci când a...

Putin n-ar fi ordonat uciderea lui Navalnîi. Dar sistemul său l-a ucis

Putin n-ar fi ordonat uciderea lui Navalnîi, consideră agențiile...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Vizitele externe ale domnului Marcel Ciolacu și promovarea intereselor cetățeanului român

Primul ministru Marcel Ciolacu a efectuat vizite în două...