FBI știa din 2020 de scurgerea virusului SARS-CoV-2 din laboratorul Wuhan (surse)

Data:

FBI știa din 2020 de scurgerea virusului SARS-CoV-2, ce provoacă boala Covid-19, s-a scurs dintr-un laborator, potrivit lui Michael Shellenberger şi Alex Gutentag via Public subsatck.

În ultimele câteva luni, Public a relatat despre un număr tot mai mare de dovezi conform cărora virusul SARS-CoV-2 care a provocat pandemia Covid a scăpat dintr-un laborator din Wuhan, China.

Anul trecut, Public şi Racket au fost primii care au raportat că oficialii guvernamentali americani au identificat că primii pacienţi care s-au îmbolnăvit de Covid au lucrat la Institutul de Virusologie din Wuhan (Wuhan Institute of Virology / WIV).

Acum, Public a aflat din mai multe surse că FBI ştia cel puţin din martie 2020 că boala Covid era rezultatul unei scurgeri de laborator. Un cetăţean chinez din Wuhan, care lucra ca „sursă umană confidenţială” (CHS) pentru FBI, i-a spus şefului său de la Brigada de informaţii chineză a FBI. Sursele au declarat că este probabil ca întreaga echipă de 25 de persoane să fi ştiut.

„O persoană care lucra la laboratorul Institutului de Virusologie din Wuhan, China, a fost infectată, a părăsit clădirea şi a răspândit virusul în afara laboratorului din Wuhan. Nu a avut nicio legătură cu piaţa umedă sau cu povestea cu supa de liliac pe care o vehiculau”, a declarat CHS pentru FBI, potrivit unei surse.

Citește și 7 milioane de euro de la Bruxelles pentru un nou pod peste Dunăre

FBI știa din 2020 de scurgerea virusului SARS-CoV-2

Sursele au cerut Public să protejeze identitatea lor şi pe cea a colegilor lor. Sursele afirmă că vorbesc acum din cauza îngrijorării legate de abuzurile de putere din cadrul FBI.

Ele au contactat Public după ce au văzut articolul de ieri despre modul în care oamenii de ştiinţă, pe care Institutul Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) al lui Anthony Fauci îi finanţase în trecut, au încercat să introducă un situs de clivaj al furinei chiar acolo unde acesta există pe SARS-CoV-2.

Sursele au adăugat că FBI a avut încredere în CHS deoarece informaţiile persoanei respective au fost coroborate de cel puţin trei ori anterior.

Citește și 18 decese cauzate de gripă, în doar o săptămână

„CHS era din Wuhan, fusese verificat, iar persoana a furnizat informaţii în trei ocazii anterioare pe care au putut să le confirme ca fiind adevărate şi de încredere”.

O altă sursă a declarat că FBI a considerat informaţiile ca fiind „bune”. Două surse au declarat că este posibil ca CIA să fi fost în contradicţie privind investigarea originii virusului, deoarece nu dorea să compromită cercetările laboratorului din Wuhan, care au precedat apariţia COVID-19.

Mai mylte citiți în publicația The Epochtimes Romania.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Întâlnirea Vladimir Putin – Xi Jinping. Reacția partenerilor economici

Întâlnirea Vladimir Putin - Xi Jinping. Reacția partenerilor economici...

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit | Aktual24

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit...

CRINK sau noua „axă totalitară”, un pericol la adresa drepturilor omului

CRINK sau noua „axă totalitară", un pericol la adresa...

Rezerve importante de petrol și gaze, descoperite de Rusia în Antarctica Britanică. Ce conflicte se întrevăd | Aktual 24

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol și gaze în Antarctica, în mare parte în zone revendicate de Marea Britanie, anunță The Telegraph. Rușii urmează să aducă platforme de foraj...