Clinica Brainfit din București aduce îmbunătățiri semnificative prin tehnologia Neuroptimal (P)

Data:

Clinica Brainfit, lider în domeniul neurofeedback, anunță îmbunătățirea serviciilor prin aducerea tehnologiei Neuroptimal în România. Această tehnologie inovatoare este prima de acest fel disponibilă în țară și are ca scop antrenarea creierului.

Neuroptimal este un sistem neurofeedback dinamic ce permite o monitorizare real-time a activității creierului. Acest sistem oferă informații despre modul în care creierul funcționează, permițând pacienților să își antreneze creierul pentru a îmbunătăți performanța cognitivă și a reduce stresul, anxietatea, tulburări de somn, Alzheimer .

Clinica Brainfit a investit în această tehnologie pentru a oferi pacienților săi cea mai avansată terapie neurofeedback disponibilă. Îmbunătățirea serviciilor este parte a angajamentului clinicii de a oferi cele mai bune tratamente pentru îmbunătățirea funcționării creierului.

“Suntem încântați să aducem această tehnologie în România și să oferim pacienților noștri cele mai bune servicii disponibile în clinica noastră din București. Neuroptimal este un instrument valoros pentru antrenarea creierului și îmbunătățirea performanței cognitive, iar noi suntem mândri să fim prima clinică din țară care o oferă”, a declarat directorul clinicii Brainfit, Delia Rus.

Clinica Brainfit este recunoscută pentru experiența și expertiza în neurofeedback și continuă să fie un leader în domeniu prin aducerea tehnologiei Neuroptimal în România.

Pacienții interesați de terapia neurofeedback sunt invitați să contacteze clinica pentru mai multe informații la telefon 0723 397 474 , sau pe email : programari@neurofeedback-bucuresti.ro, www.neurofeedback-bucuresti.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Buna seara. As dori sa fac programare pt fiica mea are 17 ani si de cateva luni consuma droguri, eu abia de o saptamana am aflat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Compania autohtonă Elis Pavaje, cel mai mare producător român...

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă,...

Viitorul energiei. Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă

Viitorul energiei - Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă