CNAIR a semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru lotul 3, Cornetu-Tigveni, din autostrada Piteşti-Sibiu, cel mai lung dintre toate

Data:

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat luni contractul de proiectare şi execuţie pentru lotul 3, Cornetu-Tigveni, din autostrada Piteşti-Sibiu, ultimul care încă nu avea desemnat un constructor, cu concernul italian Astaldi („rebrănduit” WeBuild), care a înregistrat deja întârzieri pe lotul de autostradă dintre Piteşti şi Curtea de Argeş.

Lotul dintre Cornetu și Tigveni are o lungime de 37,4 kilometri și este cel mai lung tronson al autostrăzii, fiind cel care traversează efectiv munţii.

Contractul are o perioadă de proiectare de 12 luni și o perioadă de execuție de 45 de luni. Perioada de garanție a lucrărilor, oferită de constructorul italian, este de 120 de luni. Valoarea contractului este de 5,3 miliarde de lei, bani care sunt, în proporţie de 85%, fonduri europene nerambursabile.

Continuarea, Argeșul Online

Foto: Facebook Sorin Grindeanu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...