Condamnări într-un dosar de trafic de persoane. O tânără a fost luată cu forţa din parcarea unui supermarket şi exploatată sexual în străinătate

Data:

Trei bărbaţi şi o femeie, toţi din judeţul Olt, au fost condamnaţi la pedepse grele de închisoare după ce, în 2015, au luat cu forţa o adolescentă în vârstă de 17 ani, direct din parcarea unui supermarket din Caracal, şi au forţat-o să se prostitueze în Italia, la stradă, potrivit reporter24.

Coşmarul fetei a început când, sub pretextul asigurării unui loc de muncă în Italia, a fost transportată și obligată să practice prostituția la stradă. Ulterior, ea a fost vândută pentru suma de 2.000 euro lui Florin Alin C, care, împreună cu concubina sa, Ana Maria C., au obligat-o să practice prostituția în folosul lor.

„Rubinică” este cel care i-a făcut promisiuni tinerei privind asigurarea unui loc de muncă în străinătate şi o ulterioară căsătorie, însă imediat după împlinirea vârstei majoratului a transportat-o în Italia, unde a obigat-o să se prostitueze.

Continuarea, în reporter24.

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil, susține Asociaţia Forumul Judecătorilor din România

Sistemul judiciar a cunoscut un regres inacceptabil, arată Asociaţia...