Condiții de lux pentru bătrânii străzii, oferite de un ONG în propria lor locuință

Data:

Misiunea nobilă a unui ONG din Botoșani a devenit o realitate pentru aproximativ 50 de bătrâni ai străzii, care au găsit un refugiu într-o casă unde li se oferă condiții de lux. Aici, acești oameni abandonati de familii și copii beneficiază de adăpost, mâncare și îngrijire medicală într-un mediu sigur și primitor.

Eforturile depuse de membrii Asociatiei Happy sunt cu adevărat lăudabile. Ei nu se mulțumesc doar cu acordarea unui adăpost, ci se asigură ca aceste persoane vulnerabile să trăiască într-un mediu cât mai apropiat de normalitate. Astfel, fiecare bătrân beneficiaza de toate facilitățile necesare, astfel încât să se simtă ca acasă.

Pe lângă confortul oferit, bătrânii beneficiază și de servicii de masă care le asigură o alimentație echilibrată și sănătoasă. Ei se pot bucura de mese calde, pregătite cu atenție și cu dragoste de către membrii ONG-ului. Astfel, acești oameni nu mai trebuie să se gândească la problemele zilnice legate de alimentație, ci își pot pune toată energia și atenția în recuperarea propriei sănătăți.

Citește și Două centre de îngrijire din Bistrița-Năsăud funcționează fără licență. Cum e posibil?

Îngrijirea medicală este o altă prioritate pentru ONG-ul din Botoșani. Pentru a se asigura că bătrânii se bucură de o stare de sănătate cât mai bună, membrii ONG-ului colaborează cu asistetii specialiști care le acordă asistență și tratament medical. VIDEO poate fi urmărit în Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related