Criză de gelozie în autobuz, după un flirt nevinovat. Cum s-a ajuns la cuţite – VIDEO

Data:

Criză de gelozie în autobuz, după un flirt nevinovat: Incidentul l-ar fi putut trimite pe un ieşean în spatele gratiilor.

El l-a lovit cu pumnul şi ameninţat cu un cuţit pe un pasager dintr-un autobuz, având impresia că acesta este prea familiar cu prietena sa.

În instanţă, a încercat să explice că arma era doar de jucărie, dar nu a fost crezut.

Citește și: Cherecheș filmat într-un magazin cu telefoane mobile din Ungaria VIDEO

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 10 mai, într-un autobuz care circula pe traseul 47, Rond Dacia – Tătăraşi Sud. G.L. plecase din Dacia, aşezându-se pe unul dintre cele patru scaune aşezate faţă în faţă.

În Alexandru cel Bun, în autobuz au urcat două cupluri. Unul dintre ele s-a aşezat pe cele două scaune din faţa lui G.L., iar o tânără s-a aşezat lângă dânsul.

YouTube video

Tânărul care o însoţea, Marius Obrijanu, a rămas în picioare. La scurt timp, tânăra de lângă G.L. a început o discuţie cu acesta.

Gelos, Obrijanu l-a interpelat pe G.L., reproşându-i că i-ar face avansuri iubitei sale. Când l-a şi înjurat, G.L. s-a ridicat de pe scaun pentru a riposta.

Obrijanu l-a lovit de două ori cu pumnul în zona feţei, iar apoi a scos de la spate un cuţit cu o lamă de aproximativ 20 cm.

Citește și: Aktual 24: Protestul anti-Ciolacu despre care nimeni nu a relatat. Cum au intervenit jandarmii

Cei patru au coborât în staţia Mircea cel Bătrân, unde şi şoferul autobuzului s-a îndreptat spre partea din spate, pentru a vedea ce se întâmplase.

Acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice

Obrijanu a fost identificat în scurt timp, iar rechizitoriul a fost trimis de procurori în instanţă la doar o lună de la incident.

Tânărul a fost acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi port de obiecte periculoase.

În faţa judecătorilor, el a nuanţat cele întâmplate, afirmând că l-a lovit pe G.L. o singură dată, după ce acesta îl luase peste picior şi îl lovise cu podul palmei.

Temându-se de violenţa lui G.L., scosese de la brâu teaca, în care se afla un cuţit de jucărie.

Îl purta asupra lui şi când fusese chemat la poliţie, pentru a da explicaţii.

Ar fi fost vorba de un cuţit cu lama de plastic, cu mânerul prevăzut cu un box tot din plastic.

Afirmaţiile lui Obrijanu au fost respinse de magistraţii Judecătoriei. Imaginile suprinse de camerele video din autobuz, ca şi declaraţiile martorilor îi contraziceau afirmaţiile.

10 luni de închisoare cu suspendare după o criză de gelozie în autobuz

Magistraţii au subliniat faptul că mânerul cuţitului predat de tânăr poliţiei nu semăna cu cel care se vedea în imaginile video.

Deşi Obrijanu nu fusese sincer în faţa instanţei, iar fişa de cazier a acestuia nu era imculată.

Sentința după o Criză de gelozie în autobuz:

judecătorii au optat pentru o pedeapsă de doar 10 luni de închisoare, cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Continuarea, în Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...