VIDEO Cherecheș filmat într-un magazin cu telefoane mobile din Ungaria

Data:

Cherecheș a fost filmat într-un magazin din Ungaria, după ce a trecut fraudulos granița, informează TVR.

În imaginile filmate de o cameră de supraveghere în Ungaria, fostul edil condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupție a fost surprins într-un magazin cu accesorii pentru telefoane mobile.

Cel mai probabil, acesta intrase acolo pentru a-și cumpăra o cartelă telefonică.

Potrivit sursei citate, în încercarea de a scăpa de vigilența autorităților care îl căutau, Cătălin Cherecheș a folosit un telefon vechi și nu unul de tip smartphone.

Și a sperat că în acest fel nu va fi localizat de poliție. Prins de polițiștii germani, fostul primar a ajuns în arest și urmează să fie transferat într-o închisoare din Munchen. Între timp, își pune la punct strategia în procesul de extrădare.

Citește și: Socrii primarului Cătălin Cherecheş rămân în arest preventiv în dosarul mitei pentru un judecător

Cherecheş filmat, a refuzat extrădarea simplificată

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, reţinut în Germania după ce a părăsit ţara ilegal, refuză să-şi dea acordul pentru extrădare simplificată, a anunţat, duminică, avocatul acestuia, Răzvan Doseanu.

„Cătălin Cherecheş refuză să îşi dea acordul pentru o extrădare simplificată. Am discutat cu avocatul său din Germania şi acesta spune că, în situaţia unei extrădări fără o procedură simplificată, aceasta poate dura între 3 şi 6 luni de zile. În aproximativ 5 zile, Cătălin Cherecheş urmează să fie transferat la un loc de detenţie din Munchen”, a spus Răzvan Doseanu.

Conform lui Doseanu, clientul său a discutat doar cu avocatul din Germania.

„Până în prezent, nu i s-a permis lui Cătălin Cherecheş să ia contact cu nicio altă persoană decât avocatul său din Germania. Din discuţiile cu avocatul din Germania, Cătălin Cherecheş nu s-a opus în momentul în care a fost prins de autorităţile germane”, a precizat Răzvan Doseanu.

Citește și: Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related