Cultură de canabis în loc de gard viu, la Bistrița

Data:

Două persoane sunt bănuite de înființarea unei culturi de canabis pentru comercializare și consum propriu, acestea cultivau câteva plante de canabis într-o zonă retrasă de munte.

Polițiștii și procurorii au descins în trei locații unde au efectuat percheziții și au fost arestate preventiv două persoane.

Conform comunicatului IPJBN, la data de 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului.

În cadrul perchezițiilor, a fost descoprită o cultură outdoor de canabis, înființată în scopul comercializării și consumului propriu, în extravilanul unei comune din județul Bistrița-Năsăud.

Citește și Petiție a locuitorilor din Breaza împotriva atacurilor urșilor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud  au dispus reținerea a două persoane bănuite, față de care  judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, relatează Săptămâna Online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related