Deși finanțarea pentru construirea noului stadion din Constanța a fost aprobată în urmă cu o lună, contractul e încă nesemnat | Info Sud-Est

Data:

Contractul pentru construirea noului stadion de la Constanța nu a fost semnat nici până în prezent, deși în urmă cu o lună, Guvernul aproba memorandumul de finanțare.

Cânva fi semnat contractul construirea noului stadion de la Constanța

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) au precizat pentru ISE că acest lucru se va întâmpla „în perioada următoare”, fără să precizeze alte detalii.

La sfârșitul lunii aprilie, într-o ședință a Executivului, premierul Marcel Ciolacu vorbea despre proiectul de la Constanța.

Citește și: Cum a început să se prăbușească România Mare: impactul morții Regelui Ferdinand și a premierului Ionel Brătianu

„Este un proiect de aproape 100 de milioane de euro, cu 18.000 de locuri”, declara Marcel Ciolacu.

Hagi nu vrea ca noul stadion să îi poarte numele

Managerul Farului, Gheorghe Hagi, a declarat răspunzând la o întrebare din partea Info Sud-Est, într-o conferință de presă, că noul stadion care urmează să fie construit în Constanța nu îi va purta numele, deși “chiar dacă prin acte mai există, se speculează numele”.


“Nu cred că îmi va purta numele, nu cred. Un stadion trebuie să fie al Constanței, trebuie să aibă un alt nume, nu al meu. Eu am o academie, mi-am făcut o academie deja, am numele undeva, clar, stabil. Mi-aș dori să rămână, pentru că am construit-o eu. Am investit tot acolo, deci numele meu va fi acolo. Stadionul, chiar dacă prin acte mai există, se speculează numele, nu va fi așa”, a spus Gheorghe Hagi.

Articolul integral, în info-sud-est.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto: Petruț Iacob/ Info Sud-Est

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related