Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe Iași-Voinești | Reporter de Iași

Data:

Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe Iași-Voinești. Primarul Chirica este preocupat de campanie, nevoile locatarilor care nu au apă curentă de 2 ani, aflându-se pe plan secund.

O poveste românească: locatarii unui bloc construit ilegal pe Șoseaua Iași-Voinești nu au apă la robinet de doi ani, dezvoltatorul a marcat banul și a dispărut, DNA a deschis un dosar dar după un an și jumătate l-a declinat spre alt Parchet, iar artizanii afacerii din Primărie își văd mai departe de viața lor de succes.

Citește și Scandal în AUR Sector 5. Membrii filialei au anunțat că îl susțin pe Marian Vanghelie. Șeful AUR București îi acuză că au folosit abuziv sigla partidului

Apartamente noi, dar cară apă cu bidoanele

Gabriel Harabagiu e în continuare Șef de Serviciu cu peste 2.000 de euro salariu, iar Mihai Chirica, primarul multiplu inculpat, vrea să câștige din nou alegerile.

Soarta celor 30 de familii care au cumpărat apartamente în blocul construit de Gheorghe Drobotă este cruntă: branșamentul a fost prost executat, oamenii stau în apartamente noi și cară apă cu bidoanele ca să toarne la WC, autoritățile îi ignoră, procurorii tergiversează dosarul intabulării ilegale și nu le face dreptate.

Citește și: Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei și ce avere au. A început campania electorală pentru alegerile locale

Drama trăită de familiile din blocul ilegal de pe Iași-Voinești

Gheorghe Drobotă a ridicat un bloc-ciupercă transformând parcările de la subsol în apartamente și construind ilegal etajul 4, peste autorizație.

Dosarul a fost rezolvat de echipa de șoc: inspectorii Ghergheșanu și Gavriluță, fostul arhitect-șef Alexandru Mustiață și fostul viceprimar Gabriel Harabagiu au rezolvat recepția și atestatul de edificare, supravegheați din umbră de primarul Mihai Chirica, cel care și-a delegat, prevăzător, semnătura.

Continuarea în Reporter de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
Iulian Mofteescu
Iulian Mofteescu
Iulian Mofteescu este jurnalist, la Reporter de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Insule ecologice digitalizate în Municipiul Iași. Ce avantaje au | Ziarul de Iași

Insule ecologice digitalizate în Municipiul Iași. Ce avantaje au?...

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Modernizarea rețelelor de termoficare este în planul Primăriei Oradea,...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...