Echipamente medicale de ultimă generație, pentru dotarea noului Ambulatoriu al Spitalului din Alba Iulia

Data:

Noul Ambulatoriu integrat al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia urmează să fie dotat cu dispozitive și echipamente medicale de ultimă generație, mobilier și echipamente IT în valoare de peste 4,8 milioane de lei.

Managerul spitalului, Diana Mârza, a precizat recent că proiectul privind relocarea Ambulatoriului și dotarea acestuia cu peste 500 de echipamente medicale se află în prezent în derulare, termenul de finalizare fiind 31 decembrie 2023. 

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a lansat joi, 24 august, în SEAP, o licitație pentru achiziția de dotări în cadrul proiectului „Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia”.

Valoarea totală este estimată la 4.828.682 de lei, fără TVA.

Citește: Două posibile proiecte pilot în Bihor: deschiderea bibliotecilor școlare pentru public și înființarea unui centru de orientare în carieră pentru elevi

Obiectivul general al proiectului este extinderea, modernizarea și dotarea parterului corpurilor de clădire C și D, din componența Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, și relocarea Ambulatoriului integrat al spitalului. Acesta din urmă funcționează în prezent într-o locație aflată la 0,8 – 1 km de clădirea spitalului, ocupând etajele 1 și 2 dintr-un imobil cu 4 etaje aflat pe strada Mușețelului.

Prezentul proiect are în vedere dotarea noilor spații cu dispozitive, instrumentar și aparatură medicală de ultimă generație specifică fiecărei specialități în parte în vederea obținerii unui act medical de calitate superioară.

Continuare în Alba24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: alba24.ro)

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași | Ziarul de Iași

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași...

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă din Olt | Reporter24

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă...

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă | Reporter24

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă....

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...