Europarlamentarul Nicu Ștefănuță atacă dur coaliția de guvernare în timpul prezentării raportului său de mandat

Data:

Nicu Ștefănuță, singurul europarlamentar român afiliat Grupului Verzilor, și-a prezentat vineri reușitele și victoriile celui de-al patrulea an de mandat – anul marilor negocieri.

Europarlamentarul a vorbit și despre rolul său ca raportor general al bugetului UE al anului 2023 și munca legislativă pe dosare importante pentru protejarea pădurilor și sancțiunilor europene împotriva defrișărilor ilegale și a produselor de lemn provenite din tăieri de păduri ilegale.

Nicu Ștefănuță a vorbit despre tineri, despre bursele Erasmus+ pe care vrea să le crească prin campania Erasmus Equality pentru a ajuta și tinerii care nu au sprijinul financiar al părinților.

Eurodeputatul a criticat Ministrul Mediului și spune că ar trebui să dea socoteală politic și să fie tras la răspundere pentru pierderea pădurilor valoroase din siturile Natura2000 din Făgăraș si comerțul ilegal de lemn, in urma vizitei delegației Parlamentului European in Romania.

Acesta și-a arătat sprijinul față de greva profesorilor și spune că aceștia nu trebuie umiliți cu vouchere ci trebuie să primească salarii decente. “Media europeană a finanțării educației este de peste 4.8% din buget, iar noi tratăm profesorii ca pe niște cerșetori. Voucherul propus este o ofensă pentru România educată. Profesorii trebuie recompensați în mod real, plătiți la un nivel care să le dea respect de sine și motivație în meserie.” a declarat Nicu Ștefănuță.

Citește și: Judecătoarea care i-a eliberat pe Dragnea și pe Sile Cămătaru a decis rejudecarea dosarului afaceristului Puiu Popoviciu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Nicu Ștefănuță / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se regăsesc pe listele PSD din Sectorul 1

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1: s-au înscris...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...