Evenimente culturale de excepție, azi, în Cluj: teatru, filme și expoziții

Data:

Evenimente culturale de excepție, azi, în Cluj: teatru, filme și expoziții. În ultima duminică a lunii ianuarie, clujenii și turiștii au o gamă largă de evenimente și oferte culturale variate de unde să aleagă pentru un sfârșit de săptămână reușit.

Clujeniii și vizitatorii au duminică oportunitatea de a se bucura de diversitatea și bogăția activităților desfășurate în oraș. Pentru cei care vor să-și petreacă ziua liberă într-un mod memorabil, duminică, 28 ianuarie, este o zi plină de evenimente care îmbină armonios tradiția, arta și experiențele contemporane. Pentru cinefilii pasionați, Cinema „Victoria” este gazda „Zilelor Filmului LUX”, oferind ocazia de a explora opere cinematografice de excepție. Nu stați însă prea mult pe gânduri, deoarece astăzi este ultima zi a evenimentului.

Citește și Ministrul Sănătății: În prima jumătate a acestui an dăm drumul la primele programe de screening

Pentru cei mici și sufletele tinere, Teatrul de Păpuși „Puck” aduce pe scenă „Pălăria buclucașă”, o poveste captivantă. În același timp, Anima Art propune o incursiune în lumea magică a basmelor cu „Crăiasa zăpezii” la Cinema „Dacia”. Amatorii de teatru au o varietate de opțiuni, de la producția „Macbeth” la Opera Națională Română, la „Dona Juana” la Teatrul Național, și până la „Impro șou” la Fabrica de Teatru din Turda. Teatrul Magic Puppet aduce pe scenă „20 Leghe sub mări”, iar Cinema Dacia găzduiește „O femeie împărțită la 2”.

Citește și Modernizarea Gării de Nord întârzie, CFR nu are constructor, la un an de la lansarea licitației

Pentru iubitorii de artă, expozițiile temporare în diferite muzee din oraș, precum „Ursulei Wentzlaff. A trăi, a picta” la Muzeul Etnografic al Transilvaniei și „In Memoriam. Cartografii ale rezonanţei afective” la Muzeul de Artă, oferă o incursiune în lumea artistică. Târgul de Iarnă, își continuă farmecul până pe 15 februarie 2024, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horea Demian”, aducând în prim-plan produse tradiționale, obiecte de artizanat și delicii culinare specifice sezonului rece.Lista completă a evenimentelor din Cluj de astăzi poate fi consultată în publicația Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Opera Nights 2024, ediție aniversară. Spectacole în cinci orașe din Hunedoara

Opera Nights 2024, ediția a 10-a a Festivalului de...

Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii...