EXCLUSIV. Traficul de persoane în Teleorman: o afacere de familie

Data:

În sudul României, traficul de persoane e una dintre principalele surse de venit ale infractorilor locali. Pentru ca structura infracțională să funcționeze e nevoie, însă, de încredere între membrii grupului.

Așa că cele mai multe grupări infracționale, specializate în trafic de persoane, sunt formate din membrii aceleiași familii.

Rareori sunt racolate în rețea persoane din afară, pentru că loialitatea e o valoare rară printre devianți, așa că relația de sânge este considerată cam singura care garantează că, la o adică, cei implicați o să tacă și nu vor dezvălui întreaga ramificație a structurii.

Cele mai cunoscute rețele de trafic de persoane din Teleorman sunt localizate în zona Turnu Măgurele, acolo unde tinerele sunt folosite fie la petrecerile private ale unor oameni politici, unele dintre ele desfășurate chiar pe insula Belina, fie pentru a practica prostituție stradală în afara țării, cu precădere în Spania și Germania.

Despre gruparea Bozian nu s-a mai vorbit de mulți ani, dar poate că e momentul să dezvăluim acum cum funcționau lucrurile la momentul în care această structură cu scop infracțional își desfășura activitatea pe zona de sud a României. Interesant e că această grupare are drept fundament familia. Practic, grupul infracțional are un lider și în jurul lui cresc fiii și nepoții.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Campania electorală a început cu Zilele Municipiului Botoșani și o sumă record | Monitorul de Botoșani

Campania electorală începe cu Zilele Municipiului Botoșani. A fost...

Leonard Zăicescu despre antisemitismul din România: Antisemiții continuă să rămână pedepsiți

Leonard Zăicescu a obținut la Curtea Europeană a Drepturilor Omului...

Panourile solare de încălzire a apei. Avantaje și dezavantaje

Panourile solare de încălzire a apei repezintă una dintre...