Sibiul construiește cu bani de la UE un parc de 6 hectare pe locul unei gropi de gunoi

Data:

În Sibiu va fi construit un parc de peste 6 hectare, urmând a fi al doilea cel mai mare din oraș, pe locul unui depozit de deșeuri din construcții. O parte din banii necesari pentru construirea parcului vine de la Uniunea Europeană, scrie ziare.com.

Astfel, Primăria Sibiu așteaptă până pe 28 august 2019 ofertele pentru proiectarea, obținerea actelor necesare în vederea autorizației de construire, dar și întocmirea unui studiu geotehnic de detaliu pentru acest nou parc, potrivit Turnul Sfatului.

Suma alocată pentru acest contract este 280.000 de lei, fără TVA. Acesta include și asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor. Noul parc din Tilișca va fi realizat cu cofinanțare din fonduri europene, proiectul fiind depus de anul trecut la Agenția de Dezvoltare Regională Centru, fiind în faza de precontractare.

Potrivit sursei citate, lucrările sunt estimate la o valoare de peste 12,4 milioane de lei, fără TVA, și ar trebui executate în termen de cel mult un an de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Parcul ar urma să fie finalizat în vara anului 2022.

Citește articolul integral aici.

spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related