Festivitate de inspirație comunistă. Fost baron PSD, numit cetățean de onoare | Aktual24

Data:

Festivitate de inspirație comunistă la numirea fostului baron PSD Ion Mocioalcă, organizată de primarul unei comune din Caraș-Severin.

Primarul comunei Constantin Daicoviciu i-a înmânat lui Mocioalcă și un tablou cu portretul acestuia. Baronul PSD este acum vicepreședinte la Curtea de Conturi, instituție care controlează modul în care primăriile cheltuie fondurile publice.

Tablou portret în semn de „respect și mulțumire”

„Prin domnișoară Alexandra Trutan, fiica domnului administrator Valentin Trutan al comunei, am hotărât să vă oferim un tablou portret al dvs. în semn de respect, de mulțumire, pentru întreagă activitate”, a declarat slugarnic primarul, în timp ce îi înmână lui Mocioalcă tabloul cu el însuși.

Încântat, fostul baron PSD a fluturat tabloul în aplauzele sătenilor aduși la manifestarea „culturală”, după cum au intitulat-o autoritățile comunei.

„Meritele și prietenia pe care a arătat-o acestei comunități de-a lungul anilor, din postura de lider politic, de deputat și senator, au fost punctate printr-un discurs rostit de primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambes, cel care i-a mai avut ieri ca invitați la eveniment pe prefectul județului Caras-Șeverin, Ioan Dragomir, actualul președinte al PSD, deputatul Silviu Hurduzeu, pe vicepreședintele Consiliului Județean Caras-Severin – Marius Isac și viceprimarul municipiului Caransebeș – Bebe Pasere, dar și alte personalități gugulane”, a notat presa locală, precum Scânteia de pe vremuri, notează Aktual24.

Citeste si Cum tratează Poliția o minoră obligată să se prostitueze: o umple de amenzi tot pe victimă

Festivitate de inspirație comunistă, cu discursuri specifice

Pentru că suprarealismul să fie complet, Ioan Mocioalcă a vorbit despre „aroganță”, cu tabloul cu el însuși în mana. „Știți că mulți dintre cei ajunși în funcții publice și-au pierdut scaunele din cauza aroganței.

Nu va fi niciodată cazul primarului dumneavoastră, pe care nu îl numesc doar prietenul meu, ci, mai important, prieten al dumneavoastră, cetățenii pe care îi deservește zi de zi“, a declarat Mocioalcă.

Prin funcția de la Curtea de Conturi, baronul PSD ar trebui să verifice la sânge modul în care primăriile cheltuie banii publici.

Continuarea in Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nou parc industrial în Bihor: Parcul de Specializare Inteligentă Ștei | Bihoreanul

Nou parc industrial în Bihor. Președintele Consiliului Județean Bihor,...

Au înflorit narcisele și gențienele în Munții Rodnei | Săptămâna Online

Au înflorit narcisele și gențienele pe Masivul Saca, din...