Fostul ministru al Dezvoltării Ion Ștefan, susține că a fost amenințat cu moartea de un fost coleg de la PNL

Data:

Deputatul Forța Dreptei Vrancea, Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării și Lucrărilor Publice din Guvernul Orban, a anunțat că a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru amenințări cu moartea primate pe telefon.

El susține că ar fi fost amenințat cu moartea, printr-un mesaj pe telefonul mobil, la sfârșitul anului trecut. De asemenea, deputatul vrâncean spune că i s-ar fi adus acuzații nefondate de trafic de influență, în mediul online, pe lângă șeful Serviciului Permise și Înmatriculare Vehicule.

Ion Ștefan susține că ar fi mai multe persoane implicate în aceste atacuri la adresa sa, printre care și consilierul județean PNL Vrancea. Cristi Bălosu.

„Neg că aș fi făcut așa ceva (n.r. trafic de influență). Nu am avut nicio vizită, nicio implicare în a-l sprijini pe șeful Serviciului Permise și Înmatriculări. Nu am sunat pe nimeni pentru a face trafic de influență. Azi am înregistrat plângerea penală la Parchetul Focșani și cer organelor abilitate să verifice aceste acuzații de corupție. (…)

Am primit un mesaj de amenințare cu moartea pe telefon pe data de 29 decembrie: ai scăpat de macara (n.r. incident în care a fost implicat Ion Ștefan într-o fabrică), ai scăpat și de accidentul de mașină, data viitoare te duci după tata”, scria în mesaj. În plângerea penală de la Parchetul Focșani am menționat persoanele și conturile false de pe Facebook”, a spus deputatul Ion Ștefan, într-o conferință de presă.

Citește și: Istoricul Armand Goșu, inclus de Kremlin pe lista „agenților străini”. Ce înseamnă acest lucru

Deputatul acuzat: Domnul Ion Ștefan a devenit irelevant politic

De cealaltă parte, consilierul județean Cristi Bălosu neagă acuzațiile deputatului Ștefan, fost coleg de partid.

„Domnul Ion Ștefan a devenit irelevant politic și, în consecință, caută subiecte spectaculoase din categoria „senzațional” pentru a putea fi preluat de media.

Eu sunt un biet consilier județean, vă dați seama cam la ce nivel de disperare politică a ajuns dacă se folosește de un conflict imaginar pe Facebook cu mine, doar să mai audă oamenii numele lui prin Focșani. Mi-e și rușine de rușinea lui să comentez așa ceva.

În primă fază m-am amuzat când am auzit, după care m-am întristat puțin că e. totuși, păcat de el că a ajuns așa”, susține consilierul liberal.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...

Ce efecte are populismul asupra economiei | Revista22

Ce efecte are populismul asupra economiei? Consecințele sunt numeroase...