Grădinița la care duci copilul luni dimineață și îl iei vineri seara

Data:

Grădinița la care duci copilul luni dimineață și îl iei vineri seara se află în municipiul Lupeni, județul Hunedoara. Sunt aproape 80 de copii aici. Părinții îi pot duce pe micuți luni dimineața și să-i ia abia vineri seara. De copii se ocupă educatoare, asistente medicale, doctor, bucătărese.

Lumea celor mici e plină de pătuțuri desprinse parcă din povestea celor 7 pitici. Pe pereți sunt desene făcute de un fost miner la începutul anilor 90. De dincolo de uși răzbat zeci de glasuri cristaline.

„Grădinița noastră este singura din județ care este o grădiniță cu program săptămânal care funcționează de lunea până vinerea, 24 de ore din 24.

Se poate veni începând cu ora 6 dimineața, se poate lăsa până vineri copilul sau, dacă sunt şi părinți care doresc să-și ia copiii zilnic pot să o facă până seara la ora 20.00, ceea ce-i ajută foarte mult pe cei care nu termină programul la ora 16.00”, a declarat Marinela Neamțu, director Grădinița Lumea Copiilor Lupeni.

Citește și: Comunitatea artiștilor de la Atelierele Malmaison, distrusă pentru că statul vrea chirie mai mare

Grădinița la care duci copilul de la 2 ani

La acest moment la grădiniță sunt 77 de copii. Cererea a fost însă mult mai mare pentru că orarul de funcționare vine în sprijinul părinților care muncesc până seara.

„Avem foarte multe solicitări pentru copii de 2 ani pe care nu am putut să le onorăm pentru că prioritari au fost copiii de 3 ani”, a mai spus directoarea grădiniței.

Clădirea a aparținut fostei fabrici de textile din Lupeni, după care a ajuns la societatea care administra mineritul din Valea Jiului. Acum primăria vrea să o reabiliteze.

Mai multe citiți în Gazeta de Dimineață.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
1 COMENTARIU
  1. No weekend workers are supported?
    To portray this as a 24 hour center that accomodates abnormal work hours or some special unexpected need is one thing. But to imagine it as a place to drop children on Monday morning and leave them there for five days is revolting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related