Hai afară la Zăpadă!

Data:

Purificarea ucrainienilor de cei care nu dorm cu poza bunicului Vladimir sub pernă se face în numele unei ținte stabilite de către bunicul Vladimir și anume, Vestul. Bunicul Vladimir ne cheamă pe toți la Zăpadă cu un cântec despre familie tradițională, valori creștine și adorația de sentiment rusesc al ființei umane pentru a-l face pe bunicul Vladimir mai măreaț decât a fost vreodată orice conducător lumesc.

Litera ”Z” reprezintă simbolul operațiunii militare a bunicului Putin la care se închină ucigașii de copii din Ucraina. După modelul lanțurilor umane din Coreea de Nord, copiii bolnavi de cancer din Rusia sunt scoși la Zăpadă să formeze lanțuri umane spre slava bunicului Vladmir.

Liderii cultului bunicului Vladimir au atașat o semnificație mistică acestei litere care prezice sfârșitul omenirii prin război nuclear care să ardă în chinuri pe toți care sunt dușmanii bunicului Vladimir. Și nu poți fi altceva decât nazist dacă nu ai aceeași privire când îl privești pe bunicul Vladimir ca Donnie Goldilocks și Viktor Apărătorul Galaxiei Creștine.

Vestul urmează să fie călcat în șenile sau făcut țăndări cu bombe nucleare pentru că lumea există doar pentru a sta în genunchi la vederea bunicului Vladimir.

Nu prea există însă entuziasm al armatei ruse spre refacerea Zidului Berlinului sau pentru a extermina din nou ucrainienii așa cum a făcut tătucul Stalin. Rațiile de mâncare expirate de 7 ani, gropile comune reci în care îi așteaptă spre companie eternă un număr, ucrainienii care nu se bucură că le mor copiii cum mor miniștrii neascultători în Coreea de Nord, pot aduce fericire doar criminalilor veniți în Ucraina pentru că pot ucide fără opreliște copii, femei și bătrâni care nu vor să se închine celui care vestește refacerea Imperiului Răului.

Citește și: Un copil a murit de sete în Mariupol. „În ultimele minute ale vieții ei a fost singură, epuizată”

Soldații din Belarus nu au dorit să se alăture bunicului Vladimir și au forțat criminalul de la Minsk să rămână doar complice la tragedia ucrainiană în așteptarea momentului în care va putea da cu un snop de bombe atomice primit de la bunicul Vladimir pentru a mai elimina niște hateri fugiți în Vest de prosperitatea de gulag a regimului terorist de la Minsk.

Bunicul Vladimir joacă acum la ruleta rusească destinul lumii libere. Și nu se va opri, pentru că invazia din Ucraina aduce bucurie în sufletul votanților săi, care nu mai au voie să se gândească la altceva decât la victoria bunicului Vladimir.

Orice gând de îndoială sau regret că mor copii pentru refacerea Imperiului Răului te trimite 15 ani în gulag pentru că oricând poliția rusă poate să îți ia telefonul să verifice dacă ai gândit că bunicul Vladimir putea face mult mai mult bine decât a făcut lumii până în prezent.

Împărăția Domnului nu se află doar în bunicul Vladimir așa cum ne spun susținătorii săi din Vest, inclusiv din România, ci în noi toți. Așa cum spunea Charlie Chaplin în discursul său final din Dictatorul, film în care simbolul dictaturii nu era litera Z așa cum este acum, ci litera X, ne-am născut pentru a fi liberi și nu pentru a deveni practicanții noii religii a denazificării vestită de bunicul Vladimir și complicii săi.

Pohta de cucerire a Lumii Libere a bunicului Vladimir are limitele sale fizice. Economia sa este bazată doar pe gaze și pe petrol și nu este pregătită pentru viitor. Orice Imperiu, indiferent cât de puternic a fost, nu poate lupta cu specia umană așa cum ne amenința azi scutierii bunicului Vladimir.

Citește și: O radiografie a Rusiei, făcută de un jurnalist al unui post de radio suspendat de Putin: „În Rusia, viața șefului are prioritate”

Chiar dacă bunicul Vladimir va lansa o bombă atomică și va fi protejat de restul bombelor sale atomice, complicii săi nu vor avea liniște pe pământ pentru că va veni o zi în care puterea bunicului Vladimir nu-i va mai proteja de furia celor care și-au pierdut copiii doar pentru ca Imperiul Răului să ducă ultima bătălie împotriva lumii libere.

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

George Simion recidivează: Viktor Orban, exemplul favorit pentru AUR

George Simion recidivează. De ce face no combat AUR?...

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean. Mă jignește, în schimb, ca român

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean, atunci când a...

Putin n-ar fi ordonat uciderea lui Navalnîi. Dar sistemul său l-a ucis

Putin n-ar fi ordonat uciderea lui Navalnîi, consideră agențiile...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...