Iașul, pe loc 2 în țară în topul orașelor cu trafic aglomerat | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Municipiul Iași ocupă un dezonorant loc 2 în România în topul orașelor cu trafic aglomerat. Clasamentul a fost realizat de Storia, platforma cu anunţuri imobiliare lansată de OLX.

În prezent, Reşiţa, Oradea, Braşov, Botoşani şi Deva sunt oraşele din România cu traficul rutier cel mai redus, în timp ce la polul opus se află Baia Mare, Iaşi, Buzău, Bucureşti şi Suceava, unde traficul este cel mai intens comparativ cu cel din oraşele analizate în cadrul indexului T.R.A.I., realizat de Storia – platforma cu anunţuri imobiliare lansată de OLX.

Citește și: CSM vrea să amâne legea grefierilor și pune judecătorii șefi să semneze, după ce a aprobat o normă cu „deficiențe majore”

La capitolul cartierelor cu cel mai redus trafic rutier se regăseşte cartierul Recita din Reşiţa, cu un scor de 100 de puncte, singurul din platformă cu punctaj maxim. În ceea ce priveşte Capitala, cartierul cu cel mai redus trafic din Bucureşti conform datelor platformei din acest moment este Pădurea Băneasa, cu un scor de 72,8 puncte.

Indexul poate fi accesat pe trai.storia.ro şi este instrumentul care adună date din surse locale şi ştiinţifice pentru a putea oferi cele mai relevante informaţii tuturor celor care sunt în căutarea oraşului sau cartierului potrivit. Pe de-o parte, indexul include date obiective, preluate din Google Traffic, Google Places, Airly, Storia şi măsoară o serie de factori cheie (Trafic, Repere, Calitatea aerului şi Imobiliarele – preţul pe metru pătrat) pe care, ulterior, îi transpune într-un scor reprezentativ pentru oraşele sau cartierele României. Iar pe de altă parte, în secţiunea „Vocea Cartierelor”, indexul prezintă date subiective preluate de la locuitorii din cartierele incluse pe platformă.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: O lege care ușurează accesul românilor la arme de foc, adoptată în Parlament

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related