Încă un traficant de minore lăsat în libertate

Data:

Un botoșănean acuzat de trafic de minore și condamnat scapă de închisoare pentru că instanța a dispus suspendarea executării pedepsei. Cazul a ieșit la iveală după ce una dintre victimele grupării din care făcea parte și botoșăneanul a reușit să fugă de sub controlul traficanților și a relatat autorităților prin ce a trecut.

Racolată de membrii grupării, prin false promisiuni privind obținerea unui loc de muncă în Italia ca dansatoare în club, tânăra a fost transportată în Italia, unde a fost vândută pe 500 de euro, i-a fost oprită cartea de identitate, după care a fost obligată să se prostitueze pe o autostradă, timp de cinci zile.

Citește și Salariile de nababi din Primăria Iași, ascunse de funcționari, găsite de ziariști

Membrii grupării aveau roluri precise, victimele fiind de regulă tinere vulnerabile, provenind din familii sărace ori dezorganizate din județ, care erau păcălite prin promisiuni mincinoase de câștiguri importante, prin oferirea unor locuri de muncă în străinătate bine plătite și care nu necesită o pregătire specială. Printre traficanți s-a aflat și fiul unui fost polițist din comuna Hlipiceni. Continuarea, în Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cazul fetelor care s-au sinucis împreună Hărțuite pentru orientarea lor sexuală? Vor să fie îngropate una lângă cealaltă

Adolescentele de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani și Mihai Viteazu Vulcan, au fost colege de clasă în generală. După moartea lor ipotezele sunt multe, inclusiv o relație de iubire interzisă, dar și că ar fi consumat substanțe interzise.

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare...

Ciolacu duce România în Schengen? Cu ce riscuri?

Ciolacu duce România în Schengen? Austria ar fi de...