Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile

Data:

Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile. Judecătorii nu s-au lăsat convinşi de argumentele avocatului care a „explicat” că în ochii clientului său nu se vede nicio licărire că ar vrea să părăsească ţara şi au decis ca pesedistul să petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Reamintim că avocaţii lui Dumitru Buzatu au susţinut în faţa judecătorilor că banii primiţi de acesta de la afaceristul cunoscut ca Farmazon erau un împrumut, nu mită.

Ei au mai afirmat că Buzatu poate fi eliberat căci nu are intenţia să părăsească ţara – lucru care se vede dacă te uiţi în ochii lui – şi nu prezintă un pericol social.

Citește și Dosarul lui Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani închisoare, în pericol de prescriere, după ce un judecător a fost promovat la CSM

“În al 2-lea rând, suma aceea care a fost găsită în borsetă, spune dl Buzatu în declaraţia dată, e altceva decât domnia sa discutase cu dl Savin; îl rugase să-i împrumute o sumă de 125.000 RON. Nu a luat acea borsetă în ideea că erau 1.200.000, ci bănuia că e suma pe care o solicitase.

De altfel, la un moment se regăseşte în referatul cu propunerea de arestare preventivă, apropo de înregistrarea ambientală realizată de dl Savin cu echipamentul asupra sa, la momentul la care s-a mutat borseta respectivă din Lexus-ul domnului Savin în Duster-ul cu care venise dl Buzatu, în care dl Buzatu îi spune acestuia, citează din memorie: Sărut mâna, m-ai salvat, eram pe drojdie’”, a declarat unul dintre avocaţi, titrează The Epochtimes Romania.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...

Ce efecte are populismul asupra economiei | Revista22

Ce efecte are populismul asupra economiei? Consecințele sunt numeroase...