Managerul Spitalului Judeţean din Botoșani a demisionat din funcţie | Monitorul de Botoșani

Data:

Managerul Spitalului Judeţean din Botoșani a demisionat din funcţie, la trei luni de la numire. Aşa cum Monitorul de Botoşani a anunţat încă de pe data de 20 iunie, economistul Corneliu Mihai a decis să demisioneze de la conducerea spitalului.

Corneliu Mihai a mers, în data de 20 iunie, la şefii CJ Botoşani şi i-a anunţat că nu vrea să mai continue. Luaţi pe nepregătite, aceştia s-au rugat de el să accepte numirea pentru încă 3 luni. În speranţa că economistul se va răzgândi, dar şi în disperare de cauză, şefii CJ au dat şi un comunicat, preluat de aproape toată presa, pentru a afirma că managerul va continua.

Acest lucru nu s-a întâmplat, ba mai mult, l-a determinat pe Corneliu Mihai să plece cât mai repede de la conducerea celui mai mare spital. „Am acceptat prelungirea pentru continuitate, în primul rând. Până se va găsi un înlocuitor, să aibă timp. Eu nu am dorit şi nu doresc răul acestui spital. Sunt un om de caracter”, a spus economistul Corneliu Mihai. Preavizul acestuia expiră pe 8 iulie.

Citește și: Ce ascunde Planul Simion cu locuințe de 35.000 de euro

Acesta a invocat, în primul rând, problemele de sănătate, dar se pare că cel mai mult l-a deranjat situaţia actuală a medicilor din spital, dar mai ales a atitudinii corpului medical.

Acesta a mers joi dimineață la Consiliul Județean Botoșani cu demisia în mână și a spus că nu dorește să mai continue. De altfel ar fi predat și cheile de la birou și mașina de serviciu. Motivul ar fi conflictul la nivelul întregului spital, cauzat de lipsa medicilor radiologi.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: Corul Madrigal la FITS. Peste 10.000 de spectatori la spectacolele care au marcat începutul şi finalul festivalului de la Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related