Marina Ovsiannikova, jurnalista care a protestat în timpul celui mai urmărit buletin de știri din Rusia, este judecată marți la Moscova

Data:

Jurnalista Marina Ovsiannikova, care a întrerupt luni seară cel mai urmărit buletin de știri din Rusia, difuzat de Pervîi Kanal, pentru a protesta împotriva războiului, este judecată marți la Tribunalul Ostankino din Moscova, relatează BBC.

Marina Ovsiannikova este acuzată de „organizarea unui eveniment public neautorizat”, o acuzație care I-ar putea Aduce o amendă de până la 30.000 de ruble (aproximativ 250 de euro), muncă în folosul comunității sau până la 10 zile de închisoare, potrivit HotNews.ro.

Astfel încât jurnalista nu este acuzată în temeiul noii legi dată de Moscova privind „difuzarea de informații false despre forțele armate ale Rusiei”.

Asta deși anchetatorii de stat analizau marți dacă ea ar putea fi pedepsită în temeiul unei noi legi care prevede pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru răspândirea informațiilor false, a declarat agenția de presă rusă TASS, citată de o sursă de aplicare a legii.

Citește și: Marea Britanie impune noi sancțiuni împotriva Rusiei. Cine sunt vizați de măsuri

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...