Mii de spectatori, la parada de Ziua Națională de la Cluj-Napoca

Data:

Mii de spectatori, la parada de Ziua Națională de la Cluj-Napoca. Vremea rece nu i-a ținut pe clujeni departe de parada de 1 Decembrie. Mii de spectatori s-au adunat pe Bulevardul Eroilor și în Piața Avram Iancu.

Mii de clujeni au luat parte vineri la parada militară de 1 Decembrie, organizată la Cluj în fața Teatrului Național, dar și în Piața Avram Iancu, pe Bulevardul Eroilor și pe strada Dorobanților.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a putut fi prezent la ceremonie, iar Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a ținut un discurs.

Cu puțin timp înainte de începerea paradei, reporterii Monitorul de Cluj au surprins vehiculele militare înșiruite pe Bulevardul Eroilor, unde au fost admirate și fotografiate de clujeni.

Pe Bulevardul Eroilor va avea loc o reconstituire a evenimentelor din anul 1918, în intervalul 13:00-15:00.

Citește și: Ziua Naţională a României / Parada militară de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf

În Piața Unirii, evenimentele dedicate Zilei Naționale vor începe la ora 15:00 cu un regal folcloric susținut de artiști și ansambluri folclorice de renume precum Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Ana Ilca Mureșan, Maria Golban Șomlea, Valeria și Traian Ilea, Cristian Totpati, Mariana Sfechiș, Lucia Potra, Adriana Irimieș, Mihaela Grindean, ansamblul folcloric Mărțișorul și ansamblul folcloric Dor Transilvan.

La ora 19:00 este programată aprinderea iluminatului festiv în tot orașul, moment după care pe scena din Piața Unirii vor urca Delia și Cargo.

De la ora 20:00, în Piața Avram Iancu va avea loc un spectacol inedit de drone și artificii.

Clujenii pot rămâne cu o amintire din zona de photobooth, de pe Bulevardul Eroilor, care va fi activă în intervalul 12:00-21:00.

Vezi mai multe imagini de la parada de la Cluj-Napoca în Monitorulcj.ro

Citește și: Revoluționarul care s-a întors din Italia pentru a monta panouri fotovoltaice în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi | Știri Craiova

Războiul de Independență al României reconstituit de elevi, în...