Aktual24 | Percheziții în dosarul Cherecheș. Mascații au intrat peste „regele luminilor”

Data:

Percheziții în dosarul Cherecheș. Mascații au intrat peste „regele luminilor”, un important om de afaceri din Baia Mare. Au avut loc cinci perchezitii domiciliare legate de fuga lui Cătălin Cherecheș din țară.

„În cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, privind infracțiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat, favorizarea infractorului și fals privind identitatea, astăzi, 30 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Baia Mare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și al Serviciului Criminalistic Maramureș”, a anunțat IPJ Maramureș.

Citește și „Medicul moților” – A renunțat la o carieră în București pentru o comună din Apuseni. Mergea la pacienți cu sania trasă de cai

Percheziții în dosarul Cherecheș. Ce au căutat polițiștii

Surse judiciare ale declarat pentru aktual24.ro că perchezițiile au avut loc la biroul primarului, la domiciliul acestuia, la domiciliul șoferului primarului, Sabău Cosmin, la domiciliul taximetristului care l-a transportat pe Cherecheș și la domiciliul afaceristului Ilie Ureche, un apropiat al lui Cherecheș.

Ureche, patronul Ilnic Electric SRL, este supranumit „regele luminilor”, având în vedere că a primit numeroase contracte în județ, de la primarii, pentru iluminat festiv.

Fuga din țară a primarului din Baia Mare, Catalin Cherecheș, a scos la iveală o încrengătură de relații la nivel înalt extrem de dubioasă. Surse din cadrul Ministerului de Interne au dezvăluit pentru aktual24.ro o serie de relații scandaloase între șefi din poliție și politicieni din Maramureș.

Citește și Podul peste Dunăre de la Brăila, deschis nonstop începând de joi, 30 noiembrie

Astfel, în primăvara anului trecut, Cherecheș a participat, la invitația sefului Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Sighetu Marmației, Florin Coman, la mai multe petreceri organizate la Pensiunea Capra Neagra și la Domeniul  Ivașcu, ambele situarea în localitatea Moisei, județul Maramureș.

Cherecheș și Coman ar avea o relație de strânsă de prietenie.

Pensiunea Capra Neagră și Domeniul Ivașcu sunt administrate de Florin Ivașcu, acesta fiind chiar varul fostului șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), chestor de politie Victor Ivașcu.

Mai multe aflați din publicația Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Orașul culturii” ratează fără jenă banii europeni pentru Biblioteca Județeană Gheorghe Asachi | ReporterIS

„Orașul culturii” ratează fără jenă banii europeni pentru Biblioteca...

De ce întârzie autostrada A8? | Ziarul de Iași

Actualizarea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului tehnic pe...