Moment artistic penibil cu un cal urcat pe scenă de Ziua Jandarmeriei | VIDEO

Data:

Moment artistic penibil cu un cal urcat pe scenă de Ziua Jandarmeriei. La eveniment a asistat și ministrului Afacerilor Interne, care a primit „opisul domnesc” de înființare a instituției, din mâna „domnitorului  Grigore Alexandru Ghica”

Cătălin Predoiu a participat la ceremonia ocazionată de celebrarea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, pe 3 aprilie 1850.

După discursurile șefilor din prezent ai instituției, la un moment dat, din spatele cortinei apare un personaj călare care transmite un mesaj din trecut.

Scena a fost jucată de un actor și a fost gândită de un regizor, care au primit „plachete simbolice din partea jandarmeriei române”.

La momentul apariției calului pe scenă, ministrul Cătălin Predoiu și-a pus ochelarii să vadă mai bine.

Citește și: Listele uriașe de semnături pentru candidați, un obstacol anti-democratic. Țările UE au praguri simbolice

Moment artistic penibil cu un cal urcat pe scenă și „domnitorul”

Momentul este prezentat ca o „incursiune în timp, alături de un personaj inedit. Alături de o transcendență temporală, acesta a călătorit din trecut în prezent, pentru a ne transmite un mesaj crucial.

Este un moment în care frontierele timpului se estomprează iar vocea acestui erou din istorie își găsește ecoul în timpul nostru”, spune prezentatoarea momentului comic.

YouTube video

După ce „domnitorului  Grigore Alexandru Ghica”, întemeietorul Jandarmeriei Române și-a terminat discursul, a coborât de pe cal, apoi de pe scenă și a mers la ministrul Cătălin Predoiu, căruia i-a înmânat „opisul domnesc”, de înființare a Jandarmeriei.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.
1 COMENTARIU
  1. mai trebuia o sceneta cu rares bogdan(bogdan cel rares la minte), pe post de „jandarmul pietzelor’, voind sa- „prinza pe cei cu ocaua mare…Altfel, un lucru placut , se pare ca, calul a fost bine dresat, pentru ca dupa miscarile corporale , pare a NU fi fost tranchilizat, pentru ca daca si calul „iesea in decor”, intreaga sceneta devenea infantila…Din punct de vedere artistic, destul de „o reusita”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Crima din Crângași. Bărbatul ucis a încercat să apere o fată pe care voiau să o bată alte două fete | Aktual24

Crima din Crângași. Surse judiciare au dezvăluit pentru Aktual24.ro...

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se regăsesc pe listele PSD din Sectorul 1

Doi oameni de bază ai fostului primar Tudorache se...

Noaptea muzeelor 2024: regal de evenimente la Muzeul Național al Literaturii Române

Noaptea muzeelor 2024: regal de evenimente la Muzeul Național...