Nicuşor Dan susținut de Alianța Dreapta Unită pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului

Data:

Nicuşor Dan susținut de Alianța Dreapta Unită pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului, a anunțat liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, la conferinţa comună cu liderii USR şi PMP.

Motivația invocată pentru susținere este că „rechinii imobiliari îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul”.

Rechinii imobiliari au câştigat în mod ilegal

La rândul lui, liderul PMP Eugen Tomac a precizat că Nicuşor Dan va fi şi după alegerile locale primar general pentru că bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD.

„Nu îl considerăm pe Nicuşor Dan perfect şi că şi-a îndeplinit chiat toate obiectivele pentru care a fost ales primar.

De de altă parte, vedem foarte clar că rechinii imobiliari şi toţi cei care au jefuit bugetele locale, au câştigat în mod ilegal de pe urma unor relaţii nepotrivite cu Primăria Capitalei, atât pe vremea lui Oprescu cât şi pe vremea lui Gabriela Firea, îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul”, a spus Orban.

Citește și: Harta finanțărilor din fonduri europene. Județul Iași, devansat de Ilfov, Constanța, Cluj și Dolj

Nicuşor Dan susținut de Alianța Dreapta Unită

„Pentru noi este fundamental ca Bucureştiul să rămână pe mâna unui primar care să fie preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi de finalizarea proiectelor pe care s-a angajat să le ducă la bun sfârşit, decât de jocuri de natură politică sau de reocuparea primăriei de către rechinii imobiliari şi de către toate fracţiunile care au jefuit de-a lungul timpului Bucureştiul”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Cum îi finanțează guvernul PSD-PNL pe băieții deștepți din energie și firmele Kremlinului

„Nicuşor Dan va fi şi după alegerile din acest an primar general al Capitalei, pentru ca în spatele lui Nicuşor Dan, pe lânga voturile noastre, vor fi şi voturile bucureştenilor cinstiţi şi oneşti, iar bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD”, a spus şi liderul PMP Eugen Tomac, în conferinţă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...