Nou dosar DNA la Primăria Iași. Blocurile ridicate de familia polițistului Ciochină, investigate de procurori

Data:

Cele trei blocuri ridicate de familia polițistului Ciochină sunt investigate de procurorii DNA.

Săptămâna aceasta, anchetatorii au notificat Primăria Iași că au deschis un nou dosar penal și, totodată, au solicitat de la Palatul Roznovanu toate documentațiile urbanistice care au stat la baza construirii celor trei imobile amplasate între străzile Vasile Urechia și Hatman Șendrea (zona Galata).

Anul trecut, Ciochină, prieten la cataramă cu Gabriel Harabagiu (fost viceprimar) și cu Alexandru Mustiață (arhitect-șef), a cerut supraetajarea ultimului imobil. S-au făcut presiuni pe funcționarii Primăriei pentru eliberarea actului, însă acțiunile DNA și DIICOT dinainte de Crăciun au bloc autorizarea.

Citește și: Seismul din Turcia NU a fost provocat de undele HAARP. O conspirație demontată

„Nu mai facem, am închis. Ce ne-au frecat, a murit și nevasta-mea, cu panarama asta cu Primăria”, a spus Constantin Ciochină, tatăl polițistului.

Pentru blocurile lui Ciochină, procurorii DNA au cerut de la Primărie, acum câteva zile, toate certificatele de urbanism, PUZ-urile, autorizațiile, procesele verbale de recepție și atestare a edificării, toate sesizările înregistrate pe cele trei imobile, eventuale activități de control întreprinse.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related