O cafenea din Focșani a imprimat paharele de unică folosință cu imagini stilizate ale monumentelor istorice din oraș

Data:

Paharele de unică folosință de la o cafenea stradală din Focșani au fost imprimate cu imagini stilizate ale monumentelor istorice din oraș dar și a altor clădiri importante: Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia”, Palatul de Justiție, Prefectura Veche,  Mausoleul Eroilor din Primul Război Mondial, Palatul Administrativ din Focșani, dar și Obeliscul din Piața Unirii.

Patronii au apelat la această soluție pentru pentru a-și face reclamă și pentru a promova clădirile valoroase din oraș, chiar în anul în care România celebrează Centenarul Marii Uniri.

După 71 de zile de lucrat la acest proiect, după multe zile de reprodus, schiţat, fotografiat clădiri din oraşul nostru, am reuşit să le aşternem pe noile noastre pahare pentru cafea care curând vor ajunge în mâinile dumneavoastră. Am fost nerăbdători să finalizăm unul dintre proiectele noastre măreţe şi la care putem spune că am visat. Fiind un brand local,  am ales să promovăm oraşul nostru într-un mod mai neconvenţional atât pe plan local cât și pe plan naţional,

spun reprezentanții cafenelei din Focșani.

Cum pe rețelele de socializare fotografiile au circulat repede, printre cei care își doresc la colecție paharele de la cafea se numără și focșăneni plecați de ani de zile în străinătate.

Demersul cafenelei de a scoate la iveală poveștile clădirilor din orașul vechi al Focșaniului nu se oprește aici.

Reprezentanții cafenelei participă la Clubul de istorie al unei organizații civice unde se șterge praful de pe istoriile uitate ale unor edificii din municipiul de pe Milcov, între care Bisericile armenești, și se readuce în atenția celor interesați importanța familiilor vechi, Apostoleanu, Anghel Saligny ori Ion Mincu, în dezvoltarea urbanistică a Focșaniului.

 

 

 

spot_imgspot_img
spot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent redactor-șef la publicația Vrancea24, Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent Academia Cațavencu, Ziua și Cotidianul, realizator de talk-show la Realitatea TV Focșani si TV Diplomatic Focșani, corespondent Romania TV pana in 2014. De asemenea, este coordonator al Realitatea de Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dumitru Buzatu contestă măsura arestării preventive

Dumitru Buzatu contestă măsura arestării preventive dispusă, sâmbătă, de...

Primăria Iași face un împrumut imens, al optulea, pentru încălzirea oraşului în sezonul rece

Primăria Iași face un împrumut pentru încălzirea oraşului în...