O tânără din Botoșani a pus bazele unui atelier care produce accesorii unicat

Data:

spot_img

O tânără din Botoșani a pus bazele unui atelier care produce accesorii unicat. Ana Tărnăuceanu creează accesorii și șorțuri inedite, din piele reciclată, dar și din piele vegană, de cocos și de ananas.

Botoşăneanca este de profesie arhitect, iar timpul şi-l împarte între job și un business pe care l-a pornit încă din 2014, din timpul studenției şi care, de doar un an, s-a mutat din dormitor într-un atelier adevărat.

,,Eu la baza sunt arhitect, am terminat facultatea de arhitectură. Și încă lucrez proiecte de arhitectură, dar în principal mă ocup de Huna şi vreau să-mi dedic cât mai mult timp pentru ea și să încerc să o dezvolt cât mai mult. Până acum un an lucram de acasă, din dormitor. Îmi făcusem un birou și aveam toate ustensilele puse acolo şi am lucrat de acasă foarte mult timp. Am reușit să îmi închiriez un spațiu și să îmi mut toate lucrurile strânse, chiar erau multe”, a spus tânăra.

Citește și: O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

,,Mama mea mi-a adus niște resturi de la cizmăria din cartier și m-am apucat de treabă”

Povestea a început prin 2014, când, împreună cu prietena ei de la facultate, şi-a dorit să îşi ocupe timpul liber și a reușit asta prin personalizarea unor tricouri. Un an mai târziu, Ana a primit de la mama ei nişte resturi de piele și a început să creeze ceva din ele, iar de acolo lucrurile au evoluat. Tot ceea ce a reuşit în industria marochinăriei se datorează spiritului autodidact, a învățat de pe internet sau urmărindu-i pe meşteri în viața reală.

,,Ideea a început în anul 1 de facultate, dar în anul 2 m-am apucat, doar că nu avea treabă cu ce fac acum. A început cumva ca un mod de a mă relaxa, pe lângă facultate, pentru că facultatea nu ne ocupa incredibil de mult timp. Și cred că în vara respectivă, înspre anul 2, mama mea mi-a adus niște resturi de la cizmăria din cartier și m-am apucat de treabă. Nu mi-am dat seama prea mult ce făceam, voiam doar să creez ceva”, a declarat Ana.

Continuarea în Monitorulbt.ro

Citește și: Marian Neacșu despre înființarea de noi posturi în Guvern: Să îmi faceți un cadou de Sfântul Nicolae | AUDIO

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dependența virtuală la copii. Sfatul psihologului | Ziarul de Iași

Dependența virtuală la copii. Sfatul psihologului. De la vârste...

Prima expediție românească „transafricană” s-a „născut” la Cluj | Monitorul de Cluj

Prima expediție românească „transafricană” a început la Cluj în...