Ofensiva Rusiei în Donbas și-a pierdut avântul

Data:

Ofensiva Rusiei în regiunea Donbas din estul Ucrainei „şi-a pierdut avântul şi este mult întârziată”, a afirmat duminică dimineaţa serviciul de informaţii militare al Regatului Unit, potrivit Reuter, citat de Hotnews.

„În condiţiile actuale, este puţin probabil ca Rusia să-şi accelereze semnificativ ritmul de avansare în următoarele 30 de zile”, a adăugat serviciul de informaţii al armatei britanice în buletinul său regulat asupra situaţiei din Ucraina publicat pe Twitter.

Armata rusă, ce are angajate în Ucraina mai puţin de 100 de grupuri tactice la nivel de batalion (fiecare unitate de acest fel având, conform diferitelor surse, între 700 şi 1000 de militari), îşi suplimentează forţele pentru a încerca să ocupe complet provinciile Doneţk şi Lugansk.

Articolul integral, în Hotnews.ro!

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Privind in urma ,cu minie, vedem cum impostura generalilor, aratata in clar de catre grupul de lupta Wagner,ca dealtfel si lipsa de minima planificare a actiunilor de inceput (practic intrega Rusie se astepta ca armata sa fie primita cu urale de catre etnicii rusi din Donbas )au provocat pierderile,, imense , la nivel uman si la nivelul aparaturii militare de razboi . Nefiind ,in nici un fel, pregatiti de lupta „ adusi cu arcanul la oaste” ,tremurind de frica dupa ce toate asteptarile li s-au spulberat , impinsi de la spate spre un eroism inexistent , ne-au arat ceea ce nimeni nu credea .Dincolo de rachetele ce au un grad ridicat de tehnologie incorporata(oare cine a ajutat Rusia in obtinerea acestei tehnologii ?) , putine la numar , armata rusa este condusa de o fantosa .Nici macar Occidentul nu credea ca poate fi adevarat .Pierderile sunt uriase avind in vedere statistica ce ne arata cum la fiecare militar omorit in razboi corespunde un numar triplu de raniti dintre care unii vor deceda in urma ranilor primite .Aparitia , in Media , a unor zvonuri ce nearata gravitatea bolilor conducatorilor Rusiei si Chinei ne formeza , fara sa vrem , o perspectiva viitoare ce tine de schimbarile ,imediate , ce vor aparea ca efect a acestor actiuni zvonistice .Nu iese fum fara sa faci focul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

NATO, UE și SUA consideră iresponsabile exercițiile nucleare din Rusia

NATO, UE şi SUA au calificat luni drept iresponsabile...

Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontieră peste râul Tisa| Curierul Național

Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,...

Inteligența artificială îi ajută pe cercetători să identifice evreii uciși în Holocaust

Cercetători din Israel apelează la inteligenţa artificială (AI) pentru...