Olguța Vasilescu vrea să plătească aproape 35.000 de euro pentru promovarea Craiovei în revista Wizz Air

Data:

Olguța Vasilescu vrea să promoveze Craiova în revista Wizz Air. În anul în care compania a suspendat patru dintre cele zece rute de zbor de pe Aeroportul Internațional Craiova, administrația locală vrea să publice în revista operatorului aerian un articol de promovare a orașului. Suma pe care municipalitatea e dispusă să o achite este estimată la 34.500 de euro.

”E o modalitate eficientă de realizare a promovării municipiului Craiova”, explică administrația locală alegerea ca orașul să apară în catalogul distribuit în aeronavele sale.

La sfârșitul anului trecut autoritatea locală a plătit 29.690 euro pentru o nouă promovare și apariție în clasamentele European Best Destinations (EBS), cea care a făcut din Craiova unul dintre orașele cu cel mai frumos Târg de Crăciun.

Citește și: Fostul președinte al CSM a câștigat, într-un singur termen, dreptul de a conduce după ce i-a fost suspendat permisul

Wizz Air este singurul operator care are curse de la și către Aeroportul din Craiova. Compania a decis la începutul anului să suspende temporar zborurile către Paris, Dortmund, Barcelona și Madrid. Se aprecia că decizia va afecta doar perioada zborurilor din programul de iarnă. Însă cursele nu apar nici în programul de vară. E drept, hotărârea a fost pusă pe seama problemelor depistate la motoarele aeronavelor A321neo, care au afectat și alte companii.

Însă nu e de neglijat faptul că Wizz a decis să renunțe la 4 dintre cele 10 curse doar la Craiova, în vreme ce pe alte aeroporturi din țară a redus cu mai puțin zborurile. Cauza posibilă este monopolul din Bănie.

Legat de asta, directorul Aeroportului, Sorin Manda, care este fratele șefului PSD Dolj, Claudiu Manda și cumnatul primarului Olguța Vasilescu, declara pentru Stiri Craiova că nu ar fi vorba despre ”o clauză de monopol cu ei (…) nici că ar fi o politică de prețuri diferită față de alții și față de ei”, ci ar fi ”singurii care vor să zboare prin România”.

Continuarea, în Stiricraiova.ro

Citește și: 7 milioane de euro pentru vila președintelui. Iohannis și Ciolacu s-au grăbit să nege

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aeroportul Internațional Craiova / Facebook)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.
3 COMENTARII
  1. …măcar în aer e sigură că nu se va intersecta cu vreo localitate unde limita-i de 50 nu de 134… nu de alta…dar când partidul de cheamă..orice secundă contează…și uite asa mai strângi (din) biluțe și te propun la „Băii”.
    ..pe principiul…țara arde..PSD-ul se scarpină

  2. Incercati sa solutionati zborurile din craiova Barcelona si invers era f util pt noi care calatorim va rog insistati sa se reia zborurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...