Efectul Ciutacu – Vodafone și alți clienți ai România TV și-au retras publicitatea de pe post

Data:

Câţiva clienţi de publicitate au dispărut din calupurile de publicitate ale postului România TV după emisiunile pornite de Victor Ciutacu, despre cazul Iulia Marin. Unul foarte mare.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, unul dintre marii clienţi de publicitate, este vorba de Vodafone, nu se mai regăseşte între reclamele rulate de postul de televiziune. Vodafone a avut în aprilie reclame şi pe Realitatea Plus, dar campania pe postul deţinut de familia Păcuraru a continuat şi după data de 21 aprilie, în timp ce pe România TV s-au oprit.

Citește și România e un mare azil? Sau doar RTV?

Vodafone a avut publicitate pe România TV în luna aprilie, până în data de 21 aprilie, când a fost difuzată cea de-a doua ediţie Punctul culminant în care subiectul a fost moartea ziaristei Iulia Marin şi atacurile la Cătălin Tolontan.

Ulterior, poziţia oficială a România TV a vorbit despre faptul, cităm, că „Iulia Marin a fost ajutată de către colegi şi de către Cătălin Tolontan. Numai că a fost ajutată să se sinucidă”.

Operatorul de telecomunicaţii nu este singurul care nu se mai regăseşte printre clienţi. De pe 23 aprilie, au dispărut dintre clienţii de publicitate şi alţi doi advertiseri. Este vorba de Zalando şi de Player, titrează Pagina de Media.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Orașul care îmbracă haine de sărbătoare: 105 ani de la eliberare

Orașul care îmbracă haine de sărbătoare: 105 ani de...

Anchetă: suspiciuni de corupție în rândul eurodeputaților

Anchetă: suspiciuni de corupție în rândul eurodeputaților, implicată în...

Orădeanul care ține în viață arta vitraliilor

Orădeanul care ține în viață arta vitraliilor și a...

Toți olimpicii internaționali ai României au părăsit țara |Aktual24

Toți olimpicii internaționali ai României au părăsit țara. Este...