Cei 46 ai lui Piedone: rude, interlopi și oameni de încredere cu care împarte banii publici| G4Media

Data:

Cei 46 ai lui Piedone. Primarul Sectorului 5 este înconjurat de o camarilă de rude, interlopi și oameni de încredere, cărora le-a oferit funcții de conducere și contracte, de-a lungului anului. Mulți sunt membri în partidul fondat de Dan Voiculescu, pe care îl controlează informal Cristian Popescu Piedone, scrie G4Media.

Contracte publice de sute de milioane de lei

Toate aceste personaje prind contracte publice în instituțiile păstorite de el sau care par a avea rolul de pușculițe pentru imobile și mașini de lux achiziționate cu fonduri a căror proveniență este incertă, după cum rezultă dintr-o amplă anchetă jurnalistică realizată de G4Media.ro

În total, această frăție care funcționează din plin de mai mulți ani împarte sau deține sute de milioane de lei – averi fabuloase și contracte publice.

Citește și Președintele ANI, cel care l-a acuzat pe Nicușor Dan de abuz în serviciu, este fratele unui secretar de stat PSD din Ministerul Agriculturii

Copii, soacră, ginere, nepoți, verișor, șofer, fiul șoferului, cumnatul fiului, șefa fiicei, condamnați penal, interlopi, concubina unui nepot, mama concubinei, angajați care s-au mutat alături de șef când acesta a schimbat primăriile.

Toți fac parte din mașinăria lui Piedone cel care, în CV-ul său, este o imagine în oglindă a tuturor: fiul unui fost demnitar comunist, cazier penal, conectat la resurse publice, membru al unui partid controversat, peste tot planând o avalanșă de semne de întrebare și suspiciuni.

Citește și Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Cei 46 ai lui Piedone. Cum se îmbogățesc

Și aproape totul gravitează în jurul mandatelor de primar ale lui Piedone la Sectorul 4 (2008-2015) și Sectorul 5 (2020-prezent).

Trimiteți-mi cele 46 de nume oficial sau pe Whatsapp, să le dau în verificări și să vă trimit răspunsul”, a fost reacția lui Piedone pentru acest articol.

Nu este nici imoralitate, cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Voi sta lângă mine cu cei în care am încredere”, declara, recent, Piedone, potrivit G4Media.ro. 

Ce ar vrea un cetățean simplu? Lăsați cu cinstea! Cinstit nu este nimeni, despre ce vorbim? Nu există!”,  rezuma Piedone, în urmă cu două luni, povestea averii familiei sale, conform G4Media.ro.

Continuarea în G4Media


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: G4Media.ro

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....