Cristian Moş, fondator al USR Timiș și vicepreședinte al CJ, va candida ca independent la Primăria Timişoara

Data:

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Cristian Moş, unul dintre fondatorii filialei judeţene a USR, şi-a anunţat, joi, candidatura, ca independent la funcţia de primar al municipiului Timişoara, informează Agerpres.

În alegerile locale din 2020, el a candidat din partea USR, dar acum, în urma protocolului dintre USR şi Forţa Dreptei, Alin Moş nu s-a mai regăsit pe vreo poziţie pe listele întocmite de USR Timiş, deşi şi-a dorit să continue un nou mandat în această funcţie.

„Tocmai pentru că sunt acelaşi om din 2016 care a ieşit în stradă la proteste şi cel care în 2019 şi 2020 se lua la trântă cu PSD şi mai ales pentru că sunt un om liber şi nu am nimic de pierdut, am decis să îmi asum astăzi lupta pentru Primăria Timişoara. Timişorenii merită un om muncitor, merită sa fie reprezentaţi de un om cu coloana vertebrală, nu de un proiect de marketing sau de un showman. Am o putere de muncă fantastică. (…). Am demonstrat asta când am construit filiale (USR n.red.), când am coordonat şi câştigat campanii electorale, dar şi atunci când am construit echipe în administraţia judeţeană şi am implementat proiecte vitale pentru Timiş în timp record. Pot şi vreau”, afirmă Cristian Moş, într-o postare pe Facebook.

Fost preşedinte al USR Timiş (2017-2021), el a afirmat că a fost atacat recent de colegi din partid cu privire la viaţa sa privată. „Ştiu că în această campanie o să fie atacuri politice, dar am speranţa şi credinţa că ele vor păstra limitele bunului simţ şi că vor viza idei şi proiecte propuse de candidaţi, că nu vor fi lansate fumigene de joasă speţă”, adaugă Cristian Moş.

Citește și: Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

De asemenea, el a arătat că nu se mai simte reprezentat de filiala USR Timiş condusă de Dominic Fritz, care „a ajuns să fie fix la fel ca toate celelalte partide”.

Totodată, Cristian Moş a recunoscut că deşi mai sunt numai 10 zile până la termenul de depunere a candidaturilor, el nu are strânsă nicio semnătură de susţinere şi că are nevoie de sprijinul timişorenilor pentru a reuşi să se înscrie în cursa electorală.

După ce USR, Forţa Dreptei şi PMP au semnat protocolul de colaborare, liderul USR Timiş, Dominic Fritz, a ales să accepte candidatura lui Alin Nica (din partea Forţei Dreptei) pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al CJ Timiş. Alin Nica, fost preşedinte al PNL Timiş, a trecut în partidul condus de Ludovic Orban, după ce alianţa PSD-PNL l-a stabilit candidat pentru şefia CJ pe social-democratul Alfred Simonis.

Citește și: Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Cristian Moș / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală: „AUR este cea mai mare otravă”

Candidatul AUR la Primăria Buzău s-a retras din cursă....

Specialiștii lui Piedone: șefa auditului intern din Primăria Sector 5 și-a luat bacalaureatul la 33 de ani | Aktual24

Specialiștii lui Piedone: șefa Serviciului Audit Intern din cadrul...

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...