PNL și PSD domină noul Consiliu de Administrație al Complexului Energetic Valea Jiului | Gazeta de Dimineață

Data:

PNL și PSD domină noul Consiliu de Administrație al Complexului Energetic Valea Jiului. Începând de vineri, forul va fi format de trei membri/simpatizanți liberali și doi social-democrați. Printre aceștia se află și actualul președinte al CA, Andrei Popa.

Selecția celor cinci s-a făcut în baza legii corporative, reglementare impusă de legislația europeană. Mandatul administratorilor este pentru 4 ani.

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, nu a avut noroc. Omul lui nu a prins echipa CA.

Cine este președintele

Dan Marinescu, Cristian Roșu și Andrei Popa – cunoscuți ca reprezentanți PNL și Ghiță Buda și Liviu Ioan Biriș, valorificați de PSD, au fost selectați pentru următorii patru ani în Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Valea Jiului.

Citește și: Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

PNL și PSD domină noul Consiliu de Administrație. 20 de persoane au concurat

Marinescu, Roșu și Buda pot fi găsiți pe listele electorale pentru orașele din Valea Jiului, respectiv Vulcan, Lupeni și Petroșani.

Președinte a fost ales Andrei Popa, cel care de altfel a mai și condus acest for al companiei energetice din Valea Jiului.

Pentru accedere în CA s-au înscris peste 20 de persoane. 12 dintre acestea au rămas pe lista scurtă. Prietenul lui Laurențiu Nistor, Ioan Stamin Purcaru, cel care a mai condus consiliile de administrație de la societatea energetică din Hunedoara, nu a fost selectat pe legea 109.

Articolul integral în Gazeta de Dimineață!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: gddhd.ro

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related