Primăria Craiova caută artiști care să cânte gratis la Târgul de Crăciun

Data:

Primăria Craiova caută artiști care să cânte gratis la Târgul de Crăciun. Administrațis Olguței Vasilescu pare că a rămas fără bani.

Primăria Municipiului Craiova a lansat un apel pentru artiști stradali, care să performeze gratuit în cadrul evenimentului. Nu oricum, ci cu casting înainte.

În schimb, spune administrația Vasilescu, ”artiștii selectați vor fi promovați ulterior de către municipalitate prin mijloacele specifice (site-ul instituției, rețele de socializare, mass-media etc.)”. 

Citește și: Aktual24: Canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu, suspendat pentru incitare la ură, după ce a publicat clipul video „Lumii de azi îi lipsește un Nicolae Ceaușescu” – VIDEO

Așadar, artiștii ar urma să fie recompensați prin promovări pe Facebook, Tik Tok ori Instagram, în ziare și televiziuni (locale, naționale, internaționale?!), precum și pe site-ul oficial al municipalității.

Nu se specifică, însă, dacă, spre exemplu, în cazul mass-media primăria va apela tot la performeri (cu și fără ghilimele), gratis ori cu bani grei.

Totodată, mai arată primăria, artiștii care vor fi selectați vor primi autorizații de desfășurare a activităților artistice, pe perioada Sărbătorilor de iarnă, în Piața Mihai Viteazul și Piața Frații Buzești, cu posibilitatea ca aceste autorizații să fie prelungite ulterior.

Olguța Vasilescu s-a lăudat că Târgul de Crăciun din Craiova este pe locul 3 în European Best Destination 2023

Craiova a fost, în 2022, pe podiumul celor mai frumoase târguri de Crăciun organizate în Europa, conform rezultatelor publicate de site-ul specializat europeanbestdestination.com.

Potrivit stiricraiova.ro, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, iar cel de-al doilea de orașul Gdańsk din Polonia. După Craiova, care a obținut locul trei în preferințele celor care au votat, pe locul 4, s-a clasat Viena. 

„Măcar suntem răzbunați, noi, românii, că suntem înaintea Austriei, astăzi. 

Realmente este o surpriză, și faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu,

Continuare în Știri Craiova!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Primăria Craiova)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...