Primarul din Argeș care a turnat asfalt peste gurile de canal vrea să reabiliteze și un pod

Data:

Primarul din Argeș care a turnat asfalt peste gurile de canal vrea acum să reabiliteze un pod din Suceava, potrivit unui document făcut public de Gazeta de Stâlpeni.

Concret, primarul Gabi Şerbănoiu (PSD), din comuna Stâlpeni (Argeș) vrea să modernizeze „drumuri comunale și de interes local în comuna Stâlpeni, județul Argeș și reabilitare pod peste râul Breaza„. Cu bani de la buget, prin programul „Anghel Saligny”.

Problema e că prin Stâlpeni nu curge niciun râu pe care să-l cheme Breaza. Colegul Andrei Văcaru, de la Gazeta de Stâlpeni, a găsit două râuri cu numele acesta, în România. Unul în judeţul Suceava, altul în Braşov. Altminteri, prin Stâlpeni curge Râul Târgului.

Citește și Liviu Dragnea reintră în afaceri, de data aceasta cu energie

Primarul din Argeș care a turnat asfalt peste gurile de canal are și alte probleme

Acestea sunt doar câteva aspecte ce țin de documentele primăriei și consiliului local. Pentru că mai sunt și altele, precum recepția străzii Chibrit din Rădești, probabil unicat în lume, cu gurile de canalizare peste care s-a turnat asfalt.

Sau Căminul de la Livezeni care a înghițit nejustificat sute de mii de euro bani din bugetul local și mai înghite și astăzi. Sau oamenii puși pe drumuri degeaba de angajații primăriei care fie nu găsesc actele pe care primăria le are, dar angajații săi nu știu că le dețin, fie nu știu legea sau cât au cetățenii de plătit taxe și impozite, titrează Gazeta de Stâlpeni.

Articolul integral în Gazeta de Stâlpeni.

Cine este Gabi Șerbănoiu

Gazeta de Stâlpeni, partener PRESShub, a arătat că primarul din comuna Stâlpeni plătește mulți bani publici pentru a-și crea o imagine bună, în contextul aproprierii alegerilor.

Gazeta de Stâlpeni a făcut o analiză a banilor plătiți în anul 2023 pentru crearea unei imagini publice favorabilă primarului Șerbănoiu, pentru ca cetățenii să fie convinși că el este competent și să îi ofere acestuia un nou mandat.

Încă din luna februarie, imediat ce s-a votat bugetul, primarul a semnat un contract pentru publicitate și promovarea „instituției primăriei” în mediul online.

Contractul a avut valoarea de 4.000 de lei/an, cu finalitate la 31 decembrie 2023. Doar că aproape toate articolele de anul trecut despre Stâlpeni, scrise cel mai probabil în baza acestui contract (spun „probabil” pentru că niciunul nu este marcat ca articol plătit), fac referire la primarul Șerbănoiu.

Citește și: Cât a plătit din bani publici un primar de comună, ca să creadă localnicii că este un edil competent

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
3 COMENTARII
  1. Caaaalumea…!!!! Tipic pentru anumiți primari. Este o mega tâmpenie ! Vor cere bani suplimentari pentru ridicarea la cotă a canalelor… Banii publici aruncați (în buzunarele aleșilor)…

  2. Nici nu pot sa citesc tot! Am o greata de mafia asta PSD că aș pleca și pe Luna doar sa nu mai aud de ei și sa nu cumva sa întâlnesc vreunul din greșeală ca fac dracu moarte de om la o criza de nervi.E ăla din poza individu gretos? Pt mine oricum PSD=Grup Infracțional Organizat și nu servesc dar daca avem 30% analfabeți ,turnători și milogi slabi de înger care votează cu ei+alții care votează cu prietenii lor,PNListii,nu am inca încotro.Pana la următoarea revoluție când poți face victime fara sa pățești nimic(cum a făcut și Iliescu la revoluție și mineriade).Da sa ne ziceți și noua clar care e podul ăla ,sa nu ne facem traseu pe acolo !Cat despre banii publici sifonați,ca mai degrabă asta e(altfel nu avea cum „să greșească” in halul ăla) ,nu-mi fac griji.Astia fac fix ca pe vremea lui ceasca cu aratul când depășiseră suprafața României,din raportări ale realizărilor marete,că doar sunt tot nomenclaturiștii și prim-secretarii,ori copiii lor.Deci pot face pe acte poduri și drumuri și în China ,Pacific sau pe Marte.La cat de prosti sunt votanții lor ,le arata o ruină dintr-un castru roman și le spun e că e pod nou renovat ,in stilul celui istoric !

  3. Este interesant „ce firma „a făcut asfaltarea ?
    Dacă nu ma înșel a fost Florimar Construct prieten bun al domnului primar …licitațiile cu siguranță le câștiga cine da mai mult !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca rector | Revista22

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca...

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic,...