Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Data:

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD. Primarul oraşului Scorniceşti, prim-vicepreşedintele PNL Olt Daniel Tudor, a trecut la PSD. Mutarea a fost anunţată, miercuri, pe contul oficial de Facebook al social-democraţilor.

Daniel Tudor va face echipă cu actualul preşedinte al PSD Scorniceşti, Ionuţ Pîrvu. „Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU conducerii PNL Olt Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale. El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate.

Citește și Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului. Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității. În echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului.

Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă”, transmite PSD Olt prin intermediul unui comunicat de presă. Daniel Tudor a explicat motivele care l-au determinat să părăsească PNL Olt. „Astăzi, după numeroase consultări și analize, după ani de zile în care m-am dedicat comunității noastre, cu multă ambiție și determinare, pentru realizarea celor mai îndrăznețe obiective administrative și nu numai, am luat decizia să fac parte din echipa Partidului Social Democrat Olt, alături de care vă asigur că voi continua toate proiectele asumate în această perioadă, dar și pe cele ce vor urma. Mai multe citiți în publicația Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...