Pubelele din Timișoara, luate la verificat. Cine nu colectează selectiv va fi amendat

Data:

Potrivit Express de Banat, asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID Timiș), Primăria Municipiului Timișoara, Poliția Locală Timișoara și Retim Ecologic Service SA au demarat o acțiune de verificare a conținutului pubelelor destinate precolectării separate a deșeurilor reciclabile (pubela galbenă) și reziduale (pubela neagră) în Timișoara. Se vor da amenzi celor care nu gestionează corect deșeurile menajere.

Cine nu colectează selectiv va fi amendat

Acțiunea de verificare a pubelelor a demarat săptămâna trecută, iar aceasta se va realiza în permanență, atât la asociațiile de proprietari, cât și la punctele de colectare unifamiliale. În urma verificării conținutului pubelelor, polițiștii locali vor aplica avertismente și amenzi celor care nu asigură precolectarea separată.

Articolul integral, în Express de Banat!

Citește și: 36 de ani de la moartea disidentului anticomunist Gheorghe Ursu. Justiţia îi terfeleşte post-mortem memoria (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...